(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Kiinnostaako sinua päästä tekemään mielenkiintoista työtä logistiikan vienti- ja tuontijärjestelyiden parissa?

Haemme Kirkkonummen alueella toimivalle asiakkaallemme Logistiikkakoordinaattoria aluksi vuoden loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Hyvin töissä pärjäävällä henkilöllä on erinomainen mahdollisuus saada myös pidempikestoinen työpaikka. Logistiikkakoordinaattori tulee osaksi arkisin päivävuorossa töitä tekevää ketterää tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia vienti- ja tuontijärjestelyistä. Tiimin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

  • Kuljetusten tilaaminen sekä tilankäytön ja lastaustyön ajankohdan suunnittelu

  • Asiakirjojen laatiminen, hakeminen, tarkistaminen, arkistoiminen ja lähettäminen

  • Kuljetuksessa olevien toimitusten valvominen

  • Tullaukseen liittyvien tehtävien hoitaminen

  • Lupa-asioista huolehtiminen

  • Asiakaspalvelutyö puhelimitse ja sähköpostin välityksellä viranomaisten, asiakkaiden, kuljettajien sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tiimin sisällä tehtävät jaetaan osaamisen ja tilanteen mukaan. Paikkaan voidaan palkata työuran alussa oleva henkilö, joka aloittaa töiden opettelun luonnollisesti avustavista tehtävistä. Tehtävä sopii myös kokeneemmalle työntekijälle, jonka osaamista voidaan hyödyntää heti vaativimmissa töissä. Tehtävässä pärjääminen vaatii yleistä logistiikka-alan tuntemusta ja ymmärrystä sekä suomen ja englannin kielen osaamista. Työssä onnistumiseen tarvitaan myös neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja organisointikykyä. Aikaisempi kokemus tuonti- ja vientijärjestelyiden hoitamisesta on luonnollisesti eduksi paikkaa hakiessa.

Tehtävässä on sopimuspalkka ja aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja töitä tehdään viihtyisässä työympäristössä, jossa työntekijöillä on käytössä esimerkiksi yrityksen oma punttisali. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille heti palkkatoiveesi kera.