(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
SKS Automaatio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Oletko aktiivinen ja haasteista innostuva logistiikka-alan osaaja? Haemme nyt logistiikkatiimiimme Hyvinkään Sahanmäkeen uuteen tehtävään

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA
 

Tässä vakituisessa toimessa vastaat vientitehtävistä kuten EU-lähetyksistä sekä kolmansien maiden vientidokumentoinnista ja lähettämisestä. Vientitullausten valmistelu yhteistyössä kuljetusliikkeiden kanssa, viennin Intrastat-tilastointi ja kuljetussopimusten ylläpito, sekä muut tiimin yhteiset työt kuuluvat tehtäviisi. Toimit tiiviissä yhteistyössä logistiikkatiimin, myynnin, taloushallinnon ja asiakkaiden kanssa, eli olet sydämeltäsi aito tiimipelaaja.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kykyä ja halua kehittää tehtävää yhteistyössä logistiikkatiimin kanssa. Osaat priorisoida, siedät hyvin rutiineja ja et hätkähdä ajoittain kiireistä työympäristöä. Meille on tärkeää, että osaat hahmottaa kokonaisuuksia, soveltaa oppimaasi käytäntöön ja työotteesi on itsenäinen. Voit olla vasta urasi alussa tai sinulla voi olla muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiat varmasti oppii, meille on kaikkein tärkeintä, että sinulla on hyvä asenne ja motivaatio kohdillaan.

Tässä muutama asia, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässä:

  • tehtävään sopiva koulutus
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • MS Officen osaaminen
  • puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia, jotta voit palvella niin sisäisiä kuin ulkoisia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla
  • kokemuksen tuoma osaaminen tuotannonohjausjärjestelmästä
  • SAP osaamisen katsomme eduksi.

Logistiikkakoordinaattorin tehtävässä pääset työskentelemään eläväisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Meillä on tarjota sinulle tiimi, jonka tukeen voit varmasti luottaa ja työyhteisö, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Ihmiset ovat tärkein pääomamme, tarjoammekin sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut.  

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi. Lähetä se palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3.2018.

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat kysyä lisää, ota yhteys Jarkkoon, (jarkko.muhonen(at)sks.fi) p. 020 764 8352 ti 6.3. ja ke 7.3. klo 9-10:00, sekä ke 14.3. ja to 15.3. klo 12 – 15:00.