(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori Sähkö-Rantek Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Rantek on vuonna 1989 perustettu sähköteollisuuden laitteiden valmistaja. Asiakkaitamme ovat Euroopan johtavat sähkökoneteollisuusyritykset. Toimintamme perustuu toimialaerikoistumiseen ja asiakaslähtöisyyteen ja siinä yhdistyvät niin kääminnän, koneistuksen kuin kokoonpanon erikoisosaaminen ja asiantuntemus. Nykyaikaiset 3000 m2:n toimi- ja tuotantotilamme sijaitsevat Oulussa. Rantekilla työskentelee 50 kokenutta toimialan erikoisosaajaa.

Haemme nyt Rantekille

 

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA

 

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on alkuun 6 kk määräaikaisuus. Määräaikaisuuden jälkeen on tarjolla mahdollisuus vakituiseen tehtävään. Kyseessä on päivätyö.

 

Työtehtävään kuuluu komponenttien ostaminen kotiinkutsujana, toimitusvalvonta, tavaran vastaanotto ja toimitusten tarkistaminen. Toimit yhteistyössä eri osastojen työnjohtajien kanssa. Työ on näin ollen sekoitus toimistotyötä ja varastolla toimimista. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi, mutta senkin oppii, mikäli motivaatiota riittää.

 

Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta ja rutiinien sietokykyä. Odotamme hakijalta myös hyviä sosiaalisia taitoja, sillä teet yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi tekninen tai kaupallinen. Tärkeintä kuitenkin on, että asenteesi työntekoa kohtaan on kohdallaan. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta Wise-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaista päivätyötä vakavaraisessa yrityksessä ja sopimuspalkan.

Ensimmäinen askelesi kohti uutta työpaikkaa on jättää hakemus Adeccon nettisivujen kautta viimeistään 26.05.2019 Toimi kuitenkin mieluummin nopeasti kuin hitaasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä!  Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen 040 649 3121. Onnea hakuun!