(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori Palpalle
Suomen Palautuspakkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Kiinnostaako vahvasti kehityspainotteinen logistiikkakoordinaattorin rooli kannustavassa ja rennossa työyhteisössä? Pidätkö monipuolisista työtehtävistä ja hallitsetko hyvin suuriakin kokonaisuuksia? Haluatko työskennellä aidosti ympäristön kannalta tärkeiden asioiden parissa ja kehittää maailman parasta juomapakkausten palautus- ja kierrätysjärjestelmää?

Haemme nyt Suomen Palautuspakkaus Oy:lle, eli Palpalle, Logistiikkakoordinaattoria hallinnoimaan ja kehittämään kasvavaa palautuspullojen ja -tölkkien logistiikkaa.

Logistiikkakoordinaattorina tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat:

  • Kuljetuksien ja reititysten koordinointi ja suunnittelu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Kuljetuskorvausten maksatukset ja kontrollit
  • Kuljetusyksiköiden toimittajayhteistyö, koordinointi ja laadunseuranta
  • Käsittelylaitoksista saadun datan hallinta ja raportointi sekä auditointi
  • Materiaali- ja kuljetuslaskujen tarkastus ja tiliöinti
  • Tehtävään liittyvien prosessien ja järjestelmien aktiivinen kehitys

Mitä haemme?

Logistiikka-alan vahvaa ammattilaista, joka nauttii asiakasrajapinnasta, mutta myös logistiikan toimintavarmuudesta ja kehittämisestä. Odotamme soveltuvaa alan koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista työotetta. Haemme henkilöä, joka kykenee myös suunnittelemaan ja ohjaamaan kehitysprojekteja sekä tuottamaan niihin tarvittavat kustannusanalyysit.

Työssä menestyminen vaatii loogista ajattelukykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä saattaa asiat päätökseen. Muuttuviin tilanteisiin tulee pystyä suhtautumaan ratkaisuhakuisesti sekä pyrkiä jatkuvasti ja aktiivisesti kehittämään ja tehostamaan toimintoja. Työtä tehdään sekä suomeksi että englanniksi, joten näiden sujuva osaaminen on myös tärkeää työssä pärjäämisen kannalta.

Aiempi kokemus vähittäiskaupan logistiikasta katsotaan hakijoille eduksi. Myös kokemus esimerkiksi ajojärjestelystä ja/tai liikenteenhoitajan tehtävistä, ovat hyödyksi logistiikkakoordinaattorin työssä.

Tarjoamme vastuullisen, joustavan, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän ainutlaatuisella toimialalla Suomessa. Jos edellä mainittu tehtävänkuvaus herätti mielenkiintosi ja rento työilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki kiinnostaa, jätä hakemuksesi meille heti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.