(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori Oy Woikoski Ab:lle
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Etsimme nyt Woikoski Oy:lle päätoimipaikkaan Voikoskelle
LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA

Tehtävässä toimit logistiikkatiimissä ja vastaat päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta maantiekuljetusten ajojärjestelyissä. Vastuullasi on myös kuljetusasiakirjojen laadinta. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja jatkuu ainakin 30.8.2020 saakka.
Odotamme sinulta
Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen logistiikka-alan koulutus ja kokemusta logistiikkapalveluiden hankinnasta, nestemäisten (kaasu)tuotteiden kuljetussuunnittelusta ja ajojärjestelystä yhteistyössä sopimusrahdinkuljettajien kanssa. Aiempi työskentely vaarallisten aineiden maantiekuljetusten parissa katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensieto- ja organisointikykyä. Työskentelytyyliltäsi olet aktiivinen ja annat mielelläsi oman työpanoksesi toimintojen jatkuvaan parantamiseen. Edellytämme hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Hallitset hyvin nykyaikaiset IT-järjestelmät (D365-osaaminen on plussaa).
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 24.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirsi.lantta@eezy.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy VMP Kouvola, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369.
Kesto
min. 7 kk
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@eezy.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2020 mennessä.