Logistiikkakoordinaattori meriteollisuuden alalle Helsinkiin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme kansainväliselle teknologiateollisuuden edelläkävijälle logistiikkakoordinaattoria Helsinkiin! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tuonnin ja viennin tehtävien parissa osana kannustavaa ja mukavaa työyhteisöä. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kerryttää kokemusta kansainvälisessä työympäristössä asiantuntevan tiimin tukemana. Mikäli sinulla on kokemusta SAP:n käytöstä sekä asiakaspalvelu -ja/tai tilaustenkäsittleytehtävistä, lue lisää ja hae tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista logistiikkakoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu varaosien tilausten käsittely SAP-järjestelmässä sekä toimitusten suunnittelu ja järjestäminen. Pidät asiakkaat ajan tasalla tilauksiin ja kuljetuksiin liittyvistä asioista, huolehdit aikatauluista ja koordinoit kuljetuksia yhteistyössä kuljetusliikkeiden kanssa. Toimitukset suuntautuvat pääasiassa ulkomaille (Singapore, Bahama, Kiina, Ranska), joten viennin osaamisesta on etua. Oman kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan vaiheteleviin kehitysprojekteihin.

Tarjoamme sinulle työn kansainvälisessä ja arvostetussa yrityksessä, joka tarjoaa ammattilaiselle aitoja mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tulet työskentelemään itsenäisessä ja tärkeässä roolissa osana kannustavaa asiantuntijaorganisaatiota, joka tarjoaa tukea työhösi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto (esim. insinööri tai tradenomi). Lisäksi sinulla on yli kolmen vuoden työkokemus logistiikan parista (asiakaspalvelusta ja/tai tilaustenkäsittelystä). Olet työskennellyt SAP:in parissa ja sinulta löytyy osaamista viennin ja tuonnin parista. Työssä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat tarkkuus, analyyttisyys ja ongelmanratkaisukyky sekä joustavuus ja kyky toimia tehokkaasti kiiretilanteissa. Olet yhteistyötaitoinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Toimit tarvittaessa nopeasti ja pystyt tekemään itsenäisesti omaan työhösi liittyviä päätöksiä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen -ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* Yli kolme vuotta työkokemusta logistiikkatehtävistä ja/tai tilaustenkäsittelyyn/toimittamiseen liittyvistä tehtävistä
* SAP -osaamista
* Ymmärrystä viennistä ja tuonnista
* Tarkka, analyyttinen ja joustava työote
* Kykyä työskennellä tehokkaasti paineen alla
* Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki, Vuosaari

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225530
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki