(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori, kokoaikainen, Sibelco Nordic Oy Ab
Sibelco Nordic Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Nautitko monipuolisista tehtävistä ja pysyykö sinulla langat käsissä tiukassakin paikassa? Oletko valmis omaksumaan uusia asioita ja ottamaan vastuuta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme logistiikkakoordinaattori!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Sibelco Nordic Oy Ab:lle, toimeentarttuvaa logistiikkakoordinaattoria 2020 elokuun loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Logistiikkakoordinaattorina käsittelet kuljetuksiin liittyviä rahtitilauksia ja pidät huolen siitä, että järjestelmissä on aina ajantasaiset tiedot. Ylläpidät ja hallinnoit rahtisopimuksia sekä teet laivauksiin liittyvät rahtitilaukset. Olet tiiviissä yhteydessä sisäisiin sidosryhmiin sekä toimittajiin ja huolehdit siitä, että tieto kulkee sujuvasti kaikkien tahojen välillä.  Varmistat, että kaikki toimitusketjun kustannukset ovat oikeellisia ja täsmäytät ostotilaukset. Lisäksi pääset tekemään laivauksiin liittyviä varastopaikkojen siirtoja. Saat kattavan perehdytyksen monipuolisiin tehtäviin ja pääset tekemään tiivistä yhteistyötä monien eri sidosryhmien kanssa. 

Sibelco Nordic Oy Ab on osa globaalia Sibelco Groupia. Sibelco louhii ja valmistaa laajalla valikoimalla mineraalituotteita sekä paikallisille että kansainvälisille markkinoille. Sibelco on perustettu vuonna 1872 Euroopassa ja se on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista mineraaliteollisuuden yrityksistä – yksityisomisteisena ja monikansallisena yrityksenä heidän visionsa on olla paras globaali materiaaliratkaisuja tuottava yhtiö. He ovat markkinalähtöinen, toimintakyvyltään erinomainen ja mukaansatempaavan kulttuurin tarjoava yritys. Lisätietoja yrityksestä: https://www.sibelco.com/.

Pääasialliset tehtävät
 • Rahtisopimusten hallinta sekä käsittely
 • Toimittajayhteistyö ja tiivis sidosryhmätyöskentely
 • Laivauksiin liittyvä varastopaikkojen hallinta
 • Kuljetuksiin liittyvien ostotilausten ja laskujen tarkistaminen
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutusta esim. logistiikka
 • Aiempaa kokemusta toimistotehtävistä, kuten tilausten käsittelystä tai taloushallinnon tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Kykyä omaksua uusia asioita ja hallita monipuolisia tehtäviä
Tarjoamme sinulle
 • Kansainvälisen ilmapiirin ja monipuoliset tehtävät
 • Joustavat työajat
 • Kattavan perehdytyksen
 • Ammattitaitoisen työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa ideoitasi kuullaan ja arvostetaan, panostetaan positiiviseen ilmapiiriin ja mahdollistetaan kasvu sekä kehittyminen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on loka-marraskuun aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).


Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.