(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori kesätyö
Marioff Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme Logistiikkakoordinaattoria kesäksi vahvistamaan Operations tiimiämme. Työpaikka sijaitsee viihtyisissä tiloissa tehtaallamme Keravalla. Tule kanssamme toteuttamaan missiotamme suojella ihmisiä, omaisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta.

Logistiikkakoordinaattorina hoidat monipuolisesti erilaisia tehtäviä, kuten asiakastilausten käsittelyä ja vahvistamista sekä toimitusaikataulujen muutosten kommunikointia asiakkaille. Työskentelet osana logistiikan asiakaspalvelutiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Tiimi palvelee Marioffin liiketoimintayksiköitä Suomessa, Euroopassa sekä Amerikassa. Aktiivinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä halu kehittää omaa osaamista auttavat sinua menestymään tehtävässä. Saat tueksi asiantuntevat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa taklaatte yhdessä eteen tulevat haasteet.

Kesätyön ajankohdan suhteen toivoisimme, että voisit aloittaa viimeistään kesäkuun alussa ja työskennellä elokuun loppupuolelle.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

  • Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Oma-aloitteinen ja palveluhenkinen asenne
  • Innokkuutta uuden oppimiseen
  • Ongelmanratkaisutaitoja
  • Kokemusta ERP järjestelmän käytöstä
  • Syventäviä opintoja jo jonkin verran takana, olet esim 3. tai 4. vuosikurssin opiskelija    

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön alansa edelläkävijäyrityksessä. Marioffilla yhdistyvät korkealaatuiset tuotteet, vahva kasvustrategia ja motivoituneet ihmiset. Marioffilla arvostamme monimuotoisuutta sen kaikilla osa-alueilla ja uskomme vahvasti, että sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat avain menestykseemme. Olemme myös jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään 16.02.2020 mennessä. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveen.