(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori Ionphaselle Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019Työn kuvaus:
  IonPhasE kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia muovin lisäaineita staattisen sähkön hallintaan. IonPhasE tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja erityisesti pakkausteknologian ja auto- sekä elektroniikkateollisuuden alueilla. IonPhasE:n teknologiaa käytetään myös monilla muilla teollisuuden aloilla ja tuotteissa. Vuonna 2001 perustetusta IonPhasesta tuli osa Croda Plc:tä vuonna 2017.
 

Haemme IonPhaselle Logistiikkakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen
Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva koulutus ja/tai kokemusta logistiikan tehtävistä. Tunnet toiminnanohjausjärjestelmiä ja hoidat tarvittaessa työtehtävät sujuvasti englanniksi. Olet sosiaalinen ja positiivisen asenteen omaava tekijä, joka ei pelkää tarttua toimeen. Sinulla on suunnitelmallinen työskentelytyyli ja kykenet priorisoimaan tehtäväsi myös paineen alla. Tarvittaessa teet nopeita päätöksiä yllättävissäkin tilanteissa. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, huolellinen sekä tarkka ja pidät huolta tehtävien suorittamisesta aikatauluissa.

 

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset työtehtävät kemianteollisuuden alalla toimivassa yrityksessä. Vastaat toimitusten suunnittelusta koti-sekä ulkomaille sekä lastausten aikatauluttamisesta. Organisoit kuljetukset ja huolehdit tarvittavista kuljetusdokumenteista. Seuraat päivittäin myös varastojen tilannetta ja pidät aktiivisesti yhteyttä sekä ulkoisiin että sisäisiin sidosryhmiin. Tehtävässä teet myös hankintoja tuotantoon ja vastaat, että tuotannossa on materiaaleja riittävästi.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä Tampereella. Mukaan saat mahtavat työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208,  sanna.heikkila@adecco.fi
 Asiakkaan tehtävänimike:  Logistiikkapäällikkö


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, 0405753208


Toimipaikka:  Tampere