(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori Haminaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Logistiikkakoordinaattoria Haminaan. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja kestää alustavasti vuoden loppuun, mutta mahdollisuudet jatkoon on!

Tehtävä on uusi organisaatiolle, joten pääset osallistumaan sen kehittämiseen sekä saat kattavan koulutuksen.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vastaavaa kokemusta varaston prosessien hallinnasta. Edellytämme tehtävässä suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista sekä kirjallista osaamista. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus ajojärjestelyistä. Työturvallisuus on erittäin tärkeä arvo ja odotamme hakijoilta työturvallisuutta arvostavaa asennetta.

Tehtävänäsi on tunnistaa ketjun tehottomuudet ja tehdä muutoksia työn kulkuun tarvittaessa. Tulet vastaamaan mm. tilausten jakamisesta, työmäärän tasapainoittamisesta sekä saapuvien ja lähtevien kuorma-autojen läpimenoajoista. Apunasi ovat erilaiset varastonhallintajärjestelmät.

Toimeksiantoa Adeccossa hoitaa HR Consultant Suvi Blomqvist, p. 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi. Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 7.3. osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat