(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori Hakkilaan (Pamark Oy)
Pamark Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Pamark Oy
Pamarkilla on yli 30-vuotiset perinteet monipuolisena tukkuliikkeenä. Perheyrityksestä on vuosien saatossa kasvanut lähes 50 työntekijän ja yli 12 000 tuotteen kauppa, jolla on aktiivisia asiakkaita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Visionamme on olla ehtymätön varasto helpoimmin, tarkimmin ja nopeimmin asiakkaan ulottuvilla – missä ja milloin tahansa. Panostamme helppoon ja nopeaan asiointiin kaikissa palvelukanavissamme. Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys – haluamme luoda hyvän ja rehdin asiakassuhteen.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Logistiikkakoordinaattoria Vantaan Hakkilaan. Työtehtäviisi kuuluu työtehtävien jakaminen sisälogistiikan eri osastoille ja ongelmatilanteiden selvittäminen sekä varaston sisällä että lähetysten kuljetusten sujuvuuden osalta.

Yhteistyössä tiimikavereidesi kanssa ohjaatte ja avustatte varastotyöntekijöiden sisälogistiikan eri tehtävissä. Asiakastilausten toimitus ajallaan perille tapahtuu yhdessä kuljetusliikkeen kanssa. Tehtävässä tulet myös kommunikoimaan eri osastojen sekä sidosryhmien välillä.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, käyttökokemusta IT-järjestelmistä sekä tietotekniikasta. Eduksi katsomme myös logistiikka-alan koulutuksen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä.

Osaat satunnaisesti olla jämäkkä ja kannustat muita työntekijöitä omalla esimerkilläsi etkä pelkää osallistumista fyysiseen työhön. Etsimällämme henkilöllä on huumorintajua, vastuuntuntoa sekä tarkkuutta. Mikäli omaat myös oma-aloitteisen, innostavan ja aktiivisen asenteen saatat olla oikea henkilö tehtävään!
Muut tiedot
Tarjoamme 4kk määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan Pamark Oy:lle. Työtä tehdään ma-pe klo 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan. Aloitus mahdollisimman pian.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja lisää mukaan myös CV:si. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!
Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen. Tiedustelut arkisin klo 10-14 essi.makinen@vmp.fi tai 040 307 5107.
Kesto
4kk, mahdollinen jatko
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.10.2019 mennessä.