(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori, Encore Ympäristöpalvelut Oy, HKI
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019Työn kuvaus:
  Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen ja energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 225. Lue lisää encorepalvelut.fi 

 
Etsimme nyt Encore Ympäristöpalvelut Oy:n toimeksiannosta logistiikkakoordinaattoria vastaamaan kuljetus-ICT:n koordinoinnista sekä ratkaisujen ja laitteiden käytäntöön saattamisesta. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.
 
Koulutuksesi on mielellään soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen (esim. AMK-insinööri, tradenomi, tms.) tutkinto, jolloin sinulla on hyvät valmiudet kuljetus-ICT:n hallinnointiin, raportointiin, sidosryhmätyöskentelyyn ja kehittämiseen. Omaat mielellään työkokemusta useamman vuoden verran vastaavista tehtävistä tai muusta kuljetuslogistiikan projektiluontoisista tehtävistä. Vahva tietojärjestelmäosaaminen on tärkeää. Onnistuminen tehtävässä edellyttää hyvää MS Office osaamista ja erityisesti Excel-osaaminen on oleellista. Dynamics 365 sekä automaattisen tilausjärjestelmän osaaminen, ovat hakijalle eduksi.
 
Luonteeltasi olet itsenäinen toteuttaja. Tiimityö on sinulle mieleistä ja vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi. Teet tarkkaa työtä määrätietoisesti ja ratkaiset eteen tulevia haasteita ja ongelmia paitsi tiimin tukemana, myös oma-aloitteisesti. Haluat kehittyä työntekijänä ja oppia uutta.  
 
Tehtäviisi logistiikkakoordinaattorina kuuluvat ajosuunnittelujärjestelmän ja siihen liitännäisen mobiilisovelluksen sekä RFID-tiedonkeruujärjestelmän pääkäyttäjyys. Kuljetusten mobiililaitteiden hallinta ja siihen liittyvä yhteydenpito laite- ja sovellustoimittajiin ovat myös vastuullasi. Koulutat sidosryhmiä em. laitteistojen ja sovellusten käytössä ja avustat tarvittaessa käyttäjiä ongelmatilanteissa. Tuotat erilaisia raportteja ja analysoit dataa. Olet myös päivittäin yhteydessä kuljetusliikkeisiin ja tarvittaessa asiakkaisiin.
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja erityisesti monipuolisen tehtävän, joka on tärkeä osa organisaation kehittämistä suunnannäyttäjäksi. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen sekä tervehenkisen ja vakavaraisen yrityksen tuen.  Haluamme, että viihdyt ja menestyt työssäsi ensimmäisestä päivästä lähtien.
 
Jos sinulle tuli tunne, että tässä on sinun työpaikkasi, laita hakemuksesi ja cv:si adecco.fi -sivuston kautta. Hakuaika päättyy viimeistään 17.3.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Mikäli sinulla on kysyttävää, saat lisätietoja paikasta rekrytointikonsultti Tatu Savolaiselta 050-555 5210.Asiakkaan tehtävänimike:  Koordinaattori


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO