(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakokemusta omaava rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Riihimäelle asiakkaallemme reippaita rakennusmiehiä ja –naisia, jotka osaavat tarttua toimeen sekä omaavat monipuolista teknistä osaamista ja kädentaitoja. Sinulla tulisi lisäksi olla aiempaa kokemusta Cramer-pikkutraktorin käytöstä tai logistiikka-alalta.

Tulet työskentelemään itsenäisesti työmaalla erilaisissa korjausrakentamiseen ja uudisrakentamiseen liittyvissä työtehtävissä. Toimit rakennustyömaan moniammattilaisena, jonka tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Sinulla voi olla alalle sopiva koulutus, mutta myös kokemuksen kautta hankittu osaaminen riittää. 

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat heti, joten jätätähän hakmuksesi jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi