Logistiikkakeskuksen vetäjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

LOGISTIIKKAKESKUKSEN VETÄJÄ

Tule rakentamaan 3PLogistiikasta (www.3pl.fi) toimialansa parasta yhtiötä.

Haemme nyt liiketoimintavastuullista yksikönvetäjää uusimpaan toimipisteeseemme Vantaan Koivuhakaan. Vastaat nopeasti kasvavasta 13 hengen tiimistä, joka palvelee monipuolisesti kauppaa, teollisuutta ja rakentamista.

Odotamme sinulta kykyä ja halua kantaa ja jakaa vastuuta. Ymmärrät, että johtaminen on palveluammatti ja esimies on henkilöstöä varten, eikä päinvastoin. Motivoit esimerkilläsi henkilöstöä kehittämään jatkuvasti toimintatapoja ja saavuttamaan korkean laatu- ja suoritustason, työskentelytavoiltasi olet looginen ja systemaattinen.

Olet tarmokas, vakuuttava, kommunikointikykyinen henkilö ja tarvittaessa tartut myös käytännön työhön. Työympäristö tarjoaa jatkuvasti muuttuvia tilanteita, joten sinun tulisi olla sopeutumis- ja päätöskykyinen. Logistiikkaprosessien tuntemus ja ymmärtäminen on välttämätöntä.

Tehtävä sisältää lisäksi myynnin tukemista sekä palvelu- ja laatutason seurantaan ja kehittämistä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Me 3PL- yhtiöissä uskomme, että luottamus ja hyvä työyhteisö rakentuu avoimuudelle. Vahvuutemme perustuu ennen kaikkea meihin ihmisiin, joiden intohimona on yhtiön rakentaminen, jota henkilöstö, asiakkaat ja kumppanit voivat varauksetta suositella.

Meillä saat joustavan työajan, palkitsevan ja oikeudenmukaisen palkan, mahdollisuuden osakkuuteen, mahtavat kollegat ja kasvavan roolin kasvavassa yhteisössä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään toukokuussa 2020.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuprosessista vastaa Amiko Oy:n seniorikonsultti Anne Viinamäki puh. 050 463 2649, anne.viinamaki@amiko.fi Voit jättää hakemuksesi järjestelmäämme oheisen linkin https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=20934726 kautta. Hakuaikaa on 29.2.2020 saakka. Muistathan liittää hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot