(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakeskuksen päällikkö
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Haemme Vantaan Tuupakkaan sinua aktiivinen, osaava ja sitoutunut

LOGISTIIKKAKESKUKSEN PÄÄLLIKKÖ

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastuullesi kuuluu logistiikkakeskuksen operatiivinen toiminta ja johdat noin sadan henkilön organisaatiota tavoitteiden mukaisesti. Toimit viiden tuotantoesimiehen suorana esimiehenä. Vastaat logistiikkakeskuksen tuotannonsuunnittelusta ja volyymilähtöisestä resursoinnista varmistaen kustannustehokkaan ja häiriöttömän toiminnan sekä erinomaisen toimitusvarmuuden. Lisäksi vastaat logistiikkakeskuksen tarvikehankinnoista ja trukki- / laitehuoltojen sopimuksista ja prosesseista. Kehität logistiikkakeskuksen toimintaa tiiviissä yhteistyössä logistiikankehitystiimin kanssa varmistaen tehokkaan ja asiakaslähtöisen toimitusketjun.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja erittäin monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Olemme investoineet merkittävästi tulevaisuuteen ja ottaneet onnistuneesti käyttöön viimeisimmän tekniikan mukaisen varastoautomaation kuluvan vuoden aikana. Myös digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä ovat mobiilikauppa SLO App, sähköinen toimitustenseuranta ja verkkokauppa. Olemme lisäksi hiljattain uudistaneet WMS ja IMS ohjausjärjestelmämme ajanmukaisiksi.

Logistiikkakeskuksen päällikkönä olet avainasemassa kehittämässä ja johtamassa tehokkaan ja nykyaikaisen logistiikkakeskuksen toimintoja entistä paremmiksi.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on kokemusta ja tuloksellista näyttöä vaativista logistiikan päällikkötehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Omaat erinomaiset henkilöjohtamis- ja yhteistyötaidot sekä kykyä määrämuotoiseen ja pitkäjänteiseen toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun. Sinulla on kokemusta varastonohjausjärjestelmistä ja hyödynnät tunnuslukuja ja mittareita johtamisessasi. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet sekä dokumentointitaidot ja teet sujuvasti töitä myös englannin kielellä. Varastotekniikan ja –automaation sekä Lean kehitysmallien (erityisesti 5S) tuntemus katsotaan eduksi.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkajohtaja Lasse Sevonkari p. 050 568 2446 tai sähköpostitse lasse.sevonkari@slo.fi. Puhelimella tavoitat parhaiten: Ti 20.11. Ti 27.11. tai Ti 4.12. klo 12:00 -13:30 välisinä aikoina.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 10.12.2018 mennessä.