(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakeskuksen päällikkö
Anonyymi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme nyt uuteen valmistuvaan

LOGISTIIKKAKESKUKSEEN PÄÄLLIKKÖÄ

Tulet vastaamaan uuden logistiikkakeskuksen päivittäistoimintojen johtamisesta siten, että asiakkaamme saavat ”oikeat tuotteet oikeaan aikaan” kustannustehokkaasti ja laadukkaasti perille. Vastaat henkilöstöresurssien suunnittelusta ja kehittämisestä varmistaen organisaation optimaalisen toimivuuden. Kehität varastologistiikan ja -raportoinnin prosesseja siten, että nämä ratkaisut tukevat myyntiä ja tuovat yhtiölle aitoa kilpailuetua. Vastuullasi on myös kiinteistön toimintakunto ja turvallisuus.

Etsimme tähän avaintehtävään logistiikan huippuammattilaista, jolla on jo useamman vuoden kokemus sisä-/varastologistiikkatoimintojen johtamisesta. Sinulla on hyvä insinööritasoinen koulutus (esim. logistiikkainsinööri) ja näyttöjä logistiikkaprosessien- ja järjestelmien tuloksellisesta kehittämisestä. Olet osoittanut myös kykysi rakentaa toimivia tiimejä hyvällä henkilöjohtamisella. Hallitset nykyaikaiset toiminnanohjausjärjestelmät ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Olet työskentelytyyliltäsi systemaattinen ja suunnitelmallinen, sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja kyky määrätietoisesti toimeenpanna asioita.

Lisätietoa tehtävästä ja yrityksestä saat Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levältä puh. 040 181 9695 (varmimmin pe 16.2 ja ke 21.2. klo 9-11). Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 5.3.2018 mennessä.