(Poistunut julkaisusta)

LOGISTIIKKAJOHTAJA
E Avenue Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Päätehtäväsi on hallita yrityksemme materiaalivirtaa niin komponenttitoimittajiemme kuin oman ohutlevytuotantomme kanssa. Olet materiaalihallinnon ammattilainen ja kuulut johtoryhmäämme.

Etsimme materiaalihallinnon ammattilaista, jolla on soveltuva koulutus ja vankka kokemus monipaikkaisen tuotantoyrityksen hankintatoimesta ja materiaalihallinnosta. Olemme yrityksenä voimakkaalla kasvu-uralla ja siirtymässä keskitettyyn organisaatioon. Logistiikkajohtaja vastaa kaikkien viiden toimipaikkamme hankinnasta ja materiaalihallinnasta sekä kuljetuksista ja kehittää näitä toimintoja yhtenäisiksi ja kustannustehokkaiksi. Sinulla on kokemusta laajojen kehityshankkeiden menestyksellisestä toteutuksesta. Olemme investoineet viime vuosina merkittävästi tuotantomme tehostamiseen ja panostamme nyt järjestelmäkehitykseen. 

Logistiikkajohtaja kuuluu johtoryhmään ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä muun johdon ja päällikkötason kanssa. Työpiste sijaitsee Kuopiossa ja työhön kuuluu satunnaista matkustamista myös muihin toimipisteisiimme. Päätehtäväsi on hallita yrityksemme materiaalivirtaa niin komponenttitoimittajiemme kuin oman ohutlevytuotantomme kanssa. Oikea-aikainen ja kustannustehokas hankintaprosessi on yksi tärkeimmistä tekijöistä tuotantomme läpimenoajassa ja toimitusvarmuudessa. 

Odotamme sinulta taitoa hyödyntää MS Officen sovelluksia, ERP-osaamista, tinkimättömän kustannustehokasta ajattelua yhdistettynä haluun ymmärtää tuotannon asiakastarpeita sekä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja niin sisäisten kuin ulkoisten kumppanien kanssa toimimiseen. Sinulla on näkemys tuotannollisen toiminnan modernista hankintaprosessista ja valmiudet sekä johtaa ja kehittää prosessia että osallistua operatiiviseen toimintaan. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, englannilla tulet toimeen ja muilla kielillä voit tehdä vaikutuksen toimittajiimme.

Tarjoamme vakaan, mutta joustavan työsuhteen. Työtä ja tekemistä riittää, mutta niiden järjestämiseen pystyt vaikuttamaan paljon itse. Toimistoympäristömme on ergonominen ja työterveytemme tarjoaa laajasti myös sairaanhoidon palveluja. Yrityksemme on ollut kasvussa viimeiset vuodet ja tavoitteenamme on olla alamme suurin kotimainen toimija.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Eija Laine puh. 040 809 2997. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 30.11.2019 mennessä osoitteesta www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14746.