(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkainsinööri
Skoda Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Skoda Transtech on Euroopan johtava, vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista, sekä matalalattiaraitiovaunuista.

Kaikki Otanmäen tehtaalla valmistetut tuotteet ovat omaa, suomalaista suunnitteluamme ja maailman kärkituotteita. Konepajassamme tehdään monipuolisia metalliteollisuuden tuotteita metallin muokkauksesta aina loppukäyttäjille meneviin tuotteisiin asti. Käytössämme on menetelmiä ja tekniikoita, joihin et pääse tutustumaan missään muualla, kuin meillä.

Tuotantomme on vahvassa kasvussa, toimintamme tukee kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä ja lisäksi tuotteemme ovat erittäin innovatiivisia. Haluatko sinä olla osa tätä toimintaa?

Etsimme Otanmäen tehtaalle LOGISTIIKKAINSINÖÖRIÄ
vastaamaan tehtaamme sisälogistiikan toiminnoista yhdessä tiimisi sekä sidosryhmien kanssa.

Lisäksi huolehdit varastointi- ja logistiikkatoiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteenasi on varmistaa, että kustannus-, aikataulu- ja laatutavoitteet saavutetaan logistiikan osalta. Lisäksi vastuullasi on Otanmäen tehtaan rataverkon sekä materiaalikuljetusten hallinnointi, työturvallisuus ja sen parantaminen. Raportoit tehtaamme tuotantopäällikölle, jonka kanssa toimit myös tiiviissä yhteistyössä.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri amk/yamk tai DI) ja vähintään 3 vuotta työkokemusta vastaavasta tehtävästä. Sinulla on näkemystä sisälogistiikan toiminnasta ja sen kehittämisestä, ja osaat hyödyntää työssäsi aktiivisesti Lean -ajattelutapaa. Sinulla on jo esimieskokemusta ja olet tavoitteellinen ja päämäärätietoinen.
Raideliikenteen vaatimusten ja säännösten ymmärtäminen on eduksi. Työympäristömme on kansainvälinen ja siitä syystä edellytämme suomen kielen taidon lisäksi kykyä kommunikoida englanniksi.

Skoda Transtechilla pääset osaksi noin 600 ammattilaisen kasvavaa joukkoa - yhtiöstämme löytyy eri toiminnoista monipuolisesti asiantuntemusta ja osana konsernia muodostamme vahvan kiskokalusto- ja konepaja-alan toimijan. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut omalta osaltasi Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen moderneja joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalustoprojekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, uralla etenemiseen ja kansainvälisen kokemuksen kartuttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Senior Recruitment Manager Tea Heinola p 0400 451 039
Yksikön Päällikkö Pasi Pellikka p 050 444 4466

Jos tehtävä kiinnostaa sinua, niin hae paikkaa alla olevan linkin kautta