(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkainsinööri
Skoda Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista, sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja Helsingissä on kunnossapitoyksikkömme, myyntitoimistomme sekä palveluliiketoimintaosastomme. Tämän lisäksi vuonna 2020 aloitamme toiminnan myöskin Tampereella. Vuodesta 2015 alkaen Skoda Transtech on ollut osa tsekkiläistä Skoda Transportation Group - konsernia, jolla on Skoda Transtechin lisäksi tytäryhtiöitä myöskin Saksassa, Unkarissa ja Venäjällä.

Etsimme Skoda Transtechin Otanmäen tehtaalle LOGISTIIKKAINSINÖÖRIÄ

Oletko tehdasympäristössä kuin kotonasi ja sinulla on palava halu olla kehittämässä yhä parempaa tuotannon logistiikkaa? Nyt sinulle tarjoutuu ainutkertainen mahdollisuus päästä tehtaallemme logistiikkainsinööriksi.

Tehtävässäsi tulet vastaamaan tehtaamme sisälogistiikan toiminnoista yhteistyössä tiimisi sekä sidosryhmien kanssa, minkä lisäksi huolehdit varastointi- ja logistiikkatoiminnan jatkuvasta kehittämisestä vieden läpi kehitysprojekteja. Aktiivisella ja innovatiivisella työotteellasi vastaat varasto- ja logistiikkatoimintojen kehityksestä myötävaikuttaen positiivisesti koko yrityksen tulokseen, kilpailukykyyn sekä tuotannon toimivuuteen ja varmistat että kustannus-, aikataulu- ja laatutavoitteet saavutetaan logistiikan osalta. Lisäksi vastuullasi on Otanmäen tehtaan rataverkon sekä materiaalikuljetusten hallinnointi. Kaiken päivittäisen toimintasi keskiössä on työturvallisuudesta huolehtiminen ja organisaation turvallisuustason parantaminen omalta osaltasi. Logistiikkainsinöörin tehtävässä tulet raportoimaan tehtaamme tuotantopäällikölle, kenen kanssa toimit myös tiivissä yhteistyössä.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavasta tehtävästä. Sinulla on näkemystä sisälogistiikan toiminnasta ja sen kehittämisestä, ja osaat hyödyntää työssäsi aktiivisesti Lean - ajattelutapaa. Skoda Transtechin logistiikkainsinöörinä menestyminen edellyttää myöskin timanttisia esimies- ja vuorovaikutustaitoja, sekä tavoitteellista ja päämäärätietoista työskentelyotetta. On myös suuri etu, mikäli olet kerryttänyt tuntemusta raideliikenteen vaatimuksista ja säännöksistä. Kansainvälisessä työympäristössämme suomen kielen taidon lisäksi edellytämme myöskin kykyä kommunikoida englannin kielellä.

Skoda Transtechilla pääset osaksi noin 600 ammattilaisen kasvavaa joukkoa - yhtiöstämme löytyy eri toiminnoista monipuolisesti asiantuntemusta ja osana konsernia muodostamme vahvan kiskokalusto- ja konepaja-alan toimijan. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut logistiikan osalta Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen moderneja joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalustoprojekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, uralla etenemiseen ja kansainvälisen kokemuksen kartuttamiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus sähköpostilla.
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Markus Kilpeläinen
050 444 4495
markus.kilpelainen@sihti.fi
Pasi Pellikka
050 444 4466
pasi.pellikka@sihti.fi