(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkainsinööri
Lojer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Logistiikkainsinööri 100-vuotiaaseen perheyritykseen Sastamalaan

Osallistut tuotantotiimin jäsenenä uuden WMS -järjestelmämme määritykseen ja käyttöönottoon ja vastaat jatkossa järjestelmän toimivuudesta ja kehittämisestä. Analysoit ja kehität varastoinnin ja muun sisälogistiikan prosesseja ja tietojärjestelmiä ja parannat osaltasi niin oston, tuotannon kuin kuljetustenkin tehokkuutta. Lisäksi vastaat ulkoisten logistiikkakumppaneiden valinnasta ja operatiivisesta toimivuudesta.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta - olet esimerkiksi logistiikan tradenomi tai insinööri. Arvostamme kokemusta logistisista järjestelmistä ja tilaus-toimitusprosesseista teollisuuden alalta, mutta aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Sinulla on hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito, ja olet erityisen sinut taulukkolaskennan kanssa.

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan! Hakemuksia käsitellään jatkuvasti, ja valinta voidaan tehdä heti kun sopiva hakija löytyy. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 1.5 mennessä jukka.suni@lojer.com. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Jukka Suni, puh. 010 830 6761, mieluiten klo 14 – 16 välisenä aikana.

HUOM! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan umpeutumista.