Logistiikkaharjoittelija - kesätyö
Eaton

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Eatonilla saamme tärkeät asiat toimimaan* Eatonin toimipiste Espoossa tunnetaan parhaiten kolmivaihe UPS laitteiden osaamiskeskuksena, jonka pitkä historia ylettyy 1960 -luvulle asti. Nykyisin olemme runsaan 250 henkilön organisaatio, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten elämää ja ympäristön laatua energianhallintaan liittyvillä teknologioilla. Espoossa Eatonilla on myös Suomen myynti- ja huolto-organisaatiota, jotka tarjoavat asiakkaillemme sähkönhallintaan liittyviä ratkaisuja ja palaveluja.

Haemme nyt kesäksi logistiikkakoordinaattoria huolehtimaan kansainvälisten myyntiyhtiöiden tilausten järjestämisestä ja aikataulutuksesta ERP –järjestelmässä. 

Tehtävään kuuluu mm. tilausten syöttäminen, aikatauluttaminen, tilauskannan ja toimitusten seuranta sekä laskutus. Tulet myös vastaamaan vientikuljetusjärjestelyistä yhteistyössä huolitsijoiden kanssa. 

Kesäharjoittelijan osaaminen ja ominaisuudet:

  • olet asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja oma-aloitteinen
  • sinulla on ripeä ja systemaattinen työskentelyote
  • omaan hyvät IT taidot esim. Microsoft Office -ohjelmat (Oracle ERP katostaan eduksi)
  • sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito, muut kielet esim. saksa tai ruotsi luetaan eduksi
  • omaat mahdollisesti myös aiempaa kokemusta kansainvälisen kauppaan tai vientiin liittyvistä tehtävistä

Tarjoamme monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä yrityksessä. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät noin 3-4 kuukautta. Tarkemmista ajankohdista sovitaan henkilön kanssa.

Eatonilla me panostamme työntekijöidemme kasvuun ja kehitykseen. Meillä sinua odottavat mukavat kollegat, jotka mielellään auttavat sinut ja sinun urasi hyvään alkuun.

Tehtävä täytetään, kun sopiva hakija löytyy, joten hae tehtävää jo tänään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot