Logistiikka työntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Etsimme asiakkaamme logistiikkakeskukseen Saloon logistiikkatyöntekijää. Toimenkuvaan kuuluvat varaston monipuoliset työtehtävät, kuten saapuvan tavaran vastaanotto ja lähetys. Osaamisen karttuessa on päivittäistä työnkuvaa mahdollista laajentaa myös tuotannollisiin tehtäviin.

Työ on päivätyötä, tietotekniikka-alan aitiopaikalla, arviolta 37,5h/vk.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, tietoteknisiä perusvalmiuksia ja hyvää suomenkielentaitoa. Olet timanttinen ryhmäpelaaja, jolla on piinkova työmoraali ja ripaus huumoria.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä nähdään eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Heillä ratkaisee, että haluat olla asiakkaidesi osaavin kaveri kaupungissa.

Tarjoamme mukavan työporukan, ilmapiirin kehittyä työssäsi ja avaimet oma-aloitteisuudelle. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Klikkaa alta "Hae  paikkaa" Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot