(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-osaaja asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Asiakkaamme on kansainvälinen teknologia-alalla toimiva yritys.

Työn kuvaus:
  Haemme nyt heille
LOGISTIIKKA-OSAAJAA.
 
Työt alkavat asiakkaan tarpeen mukaan joko maaliskuun tai huhtikuun alussa. Työsuhde on noin kolmen kuukauden ajan osa-aikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen töitä olisi tarjolla kokoaikaisesti. Työsuhteen alustava kesto on kesän yli ja jatko on erittäin todennäköinen.

Toivomme sinulta:
  Haemme henkilöä, joka ottaisi vastuulleen asiakkaan tuotteiden toimitusketjun ja hoitaisi tullausasiakirjat (Kiina, Suomi, muu Eurooppa). Odotamme siis jo hankittua kokemusta logistiikan parista. Mikäli sinulla on osaamista varaston hallinnasta, se katsotaan isoksi eduksi. Englannin kielen taito on pakollinen, suomen ja kiinan taito plussaa. Tietotekninen osaaminen on oltava hyvä, samoin kuin paineensietokyky ja oma-aloitteisuus sekä kommunikaatiotaidot.

Tehtäviisi kuuluu:
  Työtehtäviin kuuluu asiakkaan tilaus-toimitusketjun kokonaisuuden hallinta sekä tullausasiakirjojen tekeminen. Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaan, varaston, myynnin, oston sekä talousosaston välillä huolehtien toimitusten oikeellisuudesta.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada jalka oven väliin kansainvälisessä teknologia-alan yrityksessä, jossa työyhteisö koostuu oman alansa huippuammattilaisista. Tarjoamme sen lisäksi yrityksen linjauksen mukaisen sopimuspalkan sekä Adeccon tuen työsuhdeasioissa.
 
Jätä hakemuksesi viimeistään 15.02.2018 osoitteessa www.adecco.fi Lisätietoja antaa Helen Vesik (040-167 8094) Onnea hakuun!

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Helen Vesik 0401678094.

Asiakkaan tehtävänimike:  Logistiikka-osaaja


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu