Logistiikka Operaattori
Gemalto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2019

Gemalto Oy toimii Vantaalla ja tuottaa osana Gemalto-konsernia digitaaliseen turvallisuuteen keskittyviä ratkaisuja miljoonille ihmisille maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat viranomaiset, julkisen ja yksityisen sektorin organisaatiot, pankit ja muut finanssisektorin toimijat, joukkoliikenne, vähittäiskauppa ja teleoperaattorit. Ratkaisujemme avulla digitaalisten palveluiden käyttö on helppoa, turvallista, tapahtumien jäljitettävyys voidaan todentaa ja sitoumusten juridinen kattavuus pystytään varmistamaan. Gemalto Oy kehittää biometristen passien käyttöjärjestelmiä, valmistaa passeja ja projektihenkilöstömme vastaa viranomaishankkeiden toteutuksesta. Vantaalla gemaltolaisia on noin 400 tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, hallinnon ja tuotannon tehtävissä.

Haemme Gemalto Oy:n varastolle määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen LOGISTIIKKA OPERAATTORIA!

Tehtävän kuvaus

Palvelemme niin sisäisiä, kuin ulkoisia asiakkaitamme tuottamalla logistisia palveluja. Työ on tarkkuutta vaativaa, koska tietyt viranomaiset valvovat toimintaamme ja asettavat vaatimuksia asiakasvaatimusten lisäksi. Tehtävässä pääpainona ovat varaston tehtävät, mutta myös muut logistiikan työt, kuten pakkaaminen, holvityöt ja turvasensitiivisten tuotteiden hävitys kuuluvat tehtäväkuvaan.

Hakijan profiili

Tehtävään valitun henkilön tulee olla erittäin huolellinen, joustava, oma-aloitteinen ja asenteeltaan positiivinen ja palveluhenkinen. Olet halukas oppimaan uutta ja laittamaan itsesi täysillä peliin joka päivä. Lisäksi olet fyysisesti hyvässä kunnossa, koska työ on fyysisesti raskasta. Taustaltasi olet nuhteeton, sekä kannat vastuun tekemästäsi työstä. Aikaisempi kokemus työstä logistiikan parissa tai mahdollinen alan koulutus katsotaan eduksi. Osaat käyttää yleisimpiä MS Office työkaluja, eikä tietokone muutenkaan ole sinulle vieras. Pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Tarjoamme

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen äitiyslomasijaisuus. Mikäli haluat töihin uniikkiin tuotantomaailmaan, jossa pääset työskentelemään kansainvälisessä ja dynaamisessa työympäristössä ammattitaitoisten kollegoiden ja mielenkiintoisten projektien parissa, tämä on paikka sinulle – haethan pian!  

Kiinnostuitko?

Odotamme kuulevamme sinusta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Gemalton järjestelmään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnista vastaa HR-Specialist Tiina Janerko, puh. 0504713173

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1248529
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: tiina.janerko@gemalto.com