(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka / Lähettämötyöntekijä Framerylle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Framery on yksi Suomessa nopeimmin kasvavista yrityksistä.

 

Etsimmekin nyt Frameryn Sarankulmassa sijaitsevaan energiseen ja nuorekkaaseen, jatkuvasti kasvavaan tiimiin reipasta ja tarkkaa Logistiikka/Lähettämötyöntekijää.

 

Työtehtävät pitävät sisällään sisäisen logistiikan sekä lähettämön materiaalivirtojen hallintaa. Pakkausvaiheen jälkeen valmiit lavat toimitetaan lähetykseen, jossa hoidetaan tarvittavat lähetysdokumentit sekä lähtevän kuorman järjestelyt ja lastaukset kuljetukseen. Työssä pärjää tehokkaalla, tarkalla ja järjestelmällisellä työskentelyotteella. Vaatimuksena aiempi trukkikokemus, nopeat hoksottimet, hyvä fyysinen kunto ja perus tietotekniset valmiudet järjestelmien käyttöön.

 

Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa työporukkaa. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä kahdessa vuorossa arkisin klo 6-22 välillä. Frameryn kattavat henkilöstöedut, kuten työvaatteet, henkilöstökahvilan palvelut sekä kerho- ja saunatilat ovat lisäksi käytössäsi.

 

Työt alkavat elokuussa. Työsuhde alkaa toistaiseksi voimassaolevana (vakituisena) vuokratyösuhteena, mutta 6kk jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksen omille kirjoille. Framery tarjoaa mielenkiintoisen työn innovatiivisten tuotteiden parissa, sekä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena.

 

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Mikäli kysymyksiä herää, otathan rohkeasti yhteyttä Adeccolla Jani Karjalaiseen, 050 444 4480.