(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-koordinaattori
Tammer Brands Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haemme asiakkaallemme, Tammer Brands Oy:lle logistiikka-koordinaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 30 000m2:n moderni logistiikkakeskus sijaitsee Hämeenlinnan moreenin teollisuusalueella.

Logistiikka-koordinaattorin toimenkuva on monipuolinen ja sisältää erilaisia logistiikan tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostilla, sekä asiakastilauksien hallintaan liittyviä työtehtäviä.

Työ tapahtuu arkisin 8-16 välillä Hämeenlinnan moreenissa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa. Työssä arvostetaan joustavuutta työaikojen suhteen. Työhön etsitään pitkäaikaista työntekijää, jolla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa toukokuun alussa.

Jos sinulla on ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, osaat toimia rajapinnassa asiakkaiden että asiakasliikkeiden kanssa, sekä olet huumorintajuinen ja tulet tiimissä hyvin toimeen, saatat olla etsimämme henkilö.

Tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja ja osaat tavallisimmat MS Office ohjelmat. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen, suullista ja kirjallista osaamista. Logistiikan tai vastaavan alan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi.

Jos tunnistit näistä itsesi, hae heti, sillä paikka täytetään heti, oikean henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään toukokuun alussa. Hae paikkaa www.sihti.fi sivujen kautta!