(Poistunut julkaisusta)

LOGISTIIKKA- JA VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ, Pohjois-Savo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

 

Etsimme teollisuuden ja logistiikka-alan asiakkaillemme motivoituneita ja osaavia logistiikka- ja varastotyöntekijöitä. Tehtävät sijoittuvat eri asiakasyrityksiimme Pohjois.Savossa. Työsuhteiden pituudet ja työajat vaihtelevat, joten tavoitteemme on löytää sinun elämäntilanteeseesi sopivin tehtävä.

Arvostamme alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta varasto-, tehdas- tai logistiikkatöistä. Toivotamme myös hakemuksesi tervetulleeksi, vaikkei sinulta vielä löytyisikään alan koulutusta tai työkokemusta. Edellytämme ennen kaikkea hyvää asennetta ja yhteistyötaitoja. Eduksesi luemme myös asiakaspalveluhenkisyyden, monipuolisen kielitaidon, sekä hyvät kädentaidot. 

Tavoitteemme on tarjota sinulle mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Manpowerin työntekijänä eri asiakasyritystemme palveluksessa omien tarpeidesi mukaan. Määräaikainen työsuhde kauttamme voi myös johtaa vakituiseen pestiin suoraan asiakkaamme työntekijänä. Kerro hakemuksessasi millaista työsuhdetta etsit (kesto, sijainti, työajat) ja mitä taitoja sinulta löytyy (trukinajotaito, ajokortti, turvallisuuskortit jne.) niin olemme sinuun yhteydessä sopivan tehtävän avautuessa.