(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka- ja taloushallinnon assistentti, Imperial Brands Finland Oy, Turku
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Toimeen tarttuva, innokas oppimaan uutta ja utelias tarttumaan erilaisiin työtehtäviin. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, voit olla etsimämme logistiikka- ja taloushallinnon assistentti Imperial Brandsille Turkuun! Työnkuva on monipuolinen ja sisältää erilaisia logistiikan ja taloushallinnon tehtäviä. Tehtävä on osa-aikainen, mutta kesällä kokoaikainen, eli tehtävä sopii hyvin esimerkiksi alaa opiskelevalle henkilölle. Lue tarkempi kuvaus työtehtävästä alta ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset oppimaan kansainvälisen suuryrityksen toimintatapoja ja haastamaan itsesi monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset kasvamaan rooliin osaavien kollegoiden tuella ja vastuusi kasvaa sitä mukaa, kun osaamisesi kasvaa. Alkuun teet töitä osa-aikaisesti (noin 1-2 päivää / viikko), mutta kesäkuukausien (kesä-elokuu) aikana pääset työskentelemään kokoaikaisesti. Vallitsevan tilanteen johdosta myös etätyö on mahdollista, mutta sinulta toivotaan valmiutta työskennellä tarvittaessa myös toimistolla.

Tarjoamme


* Viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit
* Laajan ja monipuolisen työnkuvan
* Mahdollisuuden päästä näkemään kansainvälisen konsernin toimintaa

TYÖNKUVA

* Asiakastilausten ja -laskujen käsittely
* Tulologistiikan tehtävät
* Inventointi
* Maksujen kirjaaminen järjestelmään
* Ostotilausten ja -laskujen käsittely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopivaa koulutustaustaa (esim. kaupallisen alan tai logistiikka-alan opintoja)
* Hieman aiempaa työkokemusta esimerkiksi kesätöistä
* sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja toimeentarttuva
* Proaktiivisen työotteen omaava
* Huolellinen ja tunnollinen työtehtävissäsi


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Rekrytointi
* Sijainti: Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Imperial Brands Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Imperial Brands is leading consumer goods business borne out of a strong tobacco heritage. We are continually evolving to embrace changing market dynamics and developing new consumer experiences. Imperial Brands is taking action to strengthen our sustainability and create long-term value for our shareholders.