(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka- ja materiaalihallintopäällikkö
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Logistiikkakeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Nykyisen logistiikkapäällikön siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen, haemme logistiikka- ja materiaalihallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lappeenrantaan. 

Vastuullesi kuuluvat Etelä-Karjalan keskussairaalan sisäiset kuljetukset, aulapalvelut, keskusvaraston toiminta ja kopiointipalvelut. Toimit lisäksi vastuuhenkilönä logistiikkaa koskevissa ostopalvelusopimuksissa mm. kiireettömien asiakaskuljetusten, tavarakuljetusten ja leasing-autojen osalta.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä ja logistiikka- ja materiaalihallinnon tehtävistä. 

Toivomme sinun olevan analyyttinen, tulevaisuuteen suuntautuva ja kehittämismyönteinen tiimipelaaja. Haluat etsiä ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja logistiikan ja materiaalihallinnon kehittämiseen koko Eksotessa. 

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Kelpoisuus ja muut todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.


Työ alkaa:    1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan
Palkkaus:    KVTES, oma palkkatoivomus
Työavain:    276706