Logistiikka- ja jakelupäällikkö Hilla Group
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Botnia Print Oy Ab on vuodesta 2010 lähtien toiminut täyden palvelun lehtipaino, jonka ratkaisut perustuvat laadukkaiden lehtituotteiden tuottamiseen ekologisesti. Olemme osa Hilla Group -konsernia, joka on kasvava monimediakonserni työllistäen noin 500 henkilöä. Konsernin liikevaihto on noin 45 M€.

KP Jakelu on vuodesta 2014 saakka toiminut Hilla Group -konsernin jakeluyksikkö, joka toimii varhaisjakeluoperaattorina ja eri jakelukanavien koordinoijana konsernin julkaisuille. Yksikkö työllistää suoraan noin 110 henkilöä, jonka lisäksi se tarjoaa työtä 12 yrittäjäkumppanin kautta lukuisille ihmisille toiminta-alueellaan.

Varhaisjakelualue kattaa noin 63 000 taloutta Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueella. Verkostossa jaetaan konsernin omien tuotteiden lisäksi yhteistyökumppaneiden sanomalehtituotteita. Lisäksi KP Jakelu on myös osa Jakeluyhtiö Suomea, ja jakaa alueellaan eri sopimusasiakkaiden osoitteellisia tuotteita.

SLP Jakelu on vuonna 2014 perustettu Suomalainen Lehtipaino Oy:n tytäryhtiö, joka kuuluu Hilla Group -konserniin. SLP Jakelu on myös osa Jakeluyhtiö Suomea, joka on yhdentoista suomalaisen mediatalon omistama jakelupalveluiden myyntiyhtiö.

SLP Jakelulla on tänä päivänä vahva jakeluverkosto Kainuussa. Lehtensä saa yhteensä noin 30 jakajan ja 11 alihankkijan jakamana jo yli 34 000 kainuulaista taloutta.

Botnia Print Oy Ab, KP Jakelu ja SLP Jakelu ovat osa Hilla Group -konsernin Painaminen ja jakelut liiketoiminta-aluetta.  Lisätietoja www.kpkyhtiot.fi.

Haluatko kehittää entistä kustannustehokkaampia ja asiakaskokemusta parantavia ratkaisuja?

Haemme Painaminen ja jakelut -liiketoiminta-alueen palvelukseen tuloshakuista

LOGISTIIKKA- JA JAKELUPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan liiketoiminta-alueen tukitoimintojen kehittämisestä, kuten painojen ja jakeluiden logistiikkavirtojen sekä jakelun myynnin ja myyntikanavien suunnittelusta, hinnoittelusta ja valtakunnallisen asiakaspotentiaalin kartoituksesta.

Tehtävään kuuluu kehittää ja koordinoida jakeluiden ja painojen taustaprosessien tehokkuutta ja laatua sekä kartoittaa ja kehittää liiketoiminnan logistisia vaihtoehtoja uudessa konsernirakenteessa entistä kustannustehokkaammaksi. Vastuullasi on kaluston kokonaisuuden hallinta ja IT-ratkaisujen ajanmukaisuus. Toimit myös asiantuntijana konsernin sisäisille sidosryhmille. Kuulut liiketoiminnan johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi liiketoimintajohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä matkustusvalmiutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä intohimoa jatkuvaan tuote- ja palveluinnovointiin yhdessä asiakkaiden ja tuotannon kanssa. Omaat vahvaa kustannustietoutta sekä ratkaisuhakuisuutta ja sinulla on taito käyttää nykyaikaisia tietojärjestelmiä työn tukena.

Aikaisempi jakelu- tai logistiikka-alan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:    - Vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän
                        - Mahdollisuuden päästä kehittämään kasvavaa ja kehittyvää liiketoimintaa
                        - Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät kehitysmahdollisuudet
                        - Vahvan organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin
                        - Viihtyisän työympäristön ja valtakunnallisesti toimivan yhteisön
                        - Kilpailukykyiset henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2022 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1539062
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani, Kokkola