(Poistunut julkaisusta)

LOGISTIIKKA- JA HANKINTAPÄÄLLIKKÖ, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

 

Haemme logistiikka-/hankintapäällikköä vastaamaan Wihuri Oy:n Teknisen Kaupan logistiikasta ja hankinnoista. 

Vastaat sekä sisäisestä että ulkoisesta logistiikasta ja hankinnoista. Vastaat myös Vantaalla toimivasta varastostamme ja toimit sekä varastopäällikön että osastopäällikön esimiehenä. Vantaan varastolla työskentelee 12 logistiikan ammattilaista. 

Olet rautainen alan ammattilainen omaten soveltuvan koulutuksen sekä usean vuoden kokemuksen logistiikan ja hankinnan kehittämisestä sekä johtamisesta. Sinulla on jo näyttöjä onnistumisesta vastaavassa tehtävästä. Olet henkilö, jossa kiteytyvät järjestelmällisyys, aktiivisuus ja hyvät neuvottelutaidot. Olet sisäistänyt jatkuvan kehittämisen periaatteen ja merkityksen kannattavan ja kasvavan liiketoiminnan kulmakivenä. Haluat kehittää vastuualueesi toimintoja ja sinulla on kokemusta muutosjohtajuudesta. 

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja IT osaamisesi on hyvällä tasolla. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavat kollegat ammattitaitoisessa organisaatiossamme. Tehtävä on uusi, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa itse tehtävään sekä prosesseihin.

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen www.experis.com mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 700 0204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.

TUTUSTU MEIHIN LISÄÄ NETTISIVUILLAMME www.tekninenkauppa.fi