(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-assistentti
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme asiakkaallemme

LOGISTIIKKA - ASSISTENTTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työhösi kuuluu mm. varastointiin, postien käsittelyyn ja kuljetusten organisointiin liittyviä tehtäviä,

Työnkuvaasi kuuluu:

  • tavaroiden vastaanotto-, lähetystoiminnot ja pakkaaminen
  • rahtikirjojen ja tulliasioiden hoitaminen
  • tilausten, lähetyslistojen ja laskujen käsittely
  • SAP ja officeohjelmien käyttöä
  • muita toimistotehtäviä

Edellytämme henkilöltä hyviä asiakaspalvelutaitoja, monipuolista IT-osaamista sekä hyvää englanninkielen taitoa. Aikaisempi työkokemus varastotyöstä ja SAP-osaaminen katsotaan eduksesi. Arvostamme aktiivista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä omatoimista työskentelytyyliä.

Työsopimus tehdään Manpower Oy:n kanssa toistaiseksi voimassaolevaksi.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemus www.manpower.fi sivuilla ja liitä CV hakemukseesi. Hakuaika päättyy 28.1.2021, mutta aloitan haastattelut jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Lisätietoa työtehtävässä antaa Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.