Logistiikka-assistentti
Powerfactory Nordic Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

PowerFactory Nordic Oy Ab on vuonna 1964 perustettu varaosiin ja tarvikkeisiin erikoistunut tukkuliike. Yli 50 vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme ja kehittäneet valikoimaamme. Tänä päivänä olemme Suomen johtava polkupyörä-, moottoripyörä-, mopo-, scootteri-, pienkone- ja venevaraosatukku.

Etsimme nyt logistiikka-assistenttia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tarjolla hieno uramahdollisuus yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi sillä roolia ei yrityksessä aiemmin ole ollut.

Tässä työssä pääset näyttämään taitosi hyvin monipuolisesti logistiikan eri toiminnoissa. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu kuljetusdokumenttien valmistus sekä kuljetuksien valmistelu ja niiden koordinointi yhdessä huolitsijakumppaneiden kanssa. Teet kuljetuksien seurantaa ja valmistat niistä raportteja. Työnkuvaasi kuuluu myös viranomaisdokumenttien valmistus sekä reklamaatioiden hoitaminen. Olet tekemisessä päivittäin yrityksen oston sekä varaston tiimin kanssa.

Toivomme hakijalta kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen sekä huolellinen. Käytät työssäsi päivittäin Englannin kieltä, joten hakijalta odotetaan hyvää Englannin kielen kielitaitoa suullisesti, että kirjallisesti. Ruotsin kielen katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikalla mahdollisuuden luoda uraa yrityksessä, missä vallitsee kannustava ilmapiiri sekä yhteisöllisyys. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet. Palkkaus on kilpailukykyinen ja se määräytyy osaamisesi mukaan. Työ on päivätyötä ja sinulla on käytössäsi liukuva työaika. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen Sarankulmassa.

Mikäli haluat osaksi Powerfactoryn kasvutarinaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 29.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Rekrytoinnin hoitaa Adecco ja tulet työllistymään suoraan PowerFactory Nordic Oy:n kirjoille. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401278
  • Tehtäväalue: Toimistotyö, Vienti/tuonti
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lauri Pelkonen (lauri.pelkonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere