(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-assistentti
Ortomat Herpola Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Oikomishoidon tuotteita tarjoava edelläkävijäyritys kasvattaa tiimiään – miltä kuulostaisi tarkkuutta ja tehokkuutta vaativa logistiikka-assistentin työtehtävä osana positiivista työyhteisöä?


Tehtävänkuva:

Logistiikka-assistenttina työskentelet arkipäiväisin pääasiallisesti klo 8-16 aikavälillä Turun toimipisteellä. Pääset toimimaan viiden hengen asiantuntevassa tiimissä, jossa toimitusjohtajan lisäksi työskentelee myyntipäällikkö, hankintapäällikkö, tuotepäällikkö, markkinointi- ja viestintäpäällikkö sekä hammastarvikemyyjä. Yritys toimii valtakunnallisesti ja toimittaa tavaroita niin julkiselle kuin yksityiselle hammashuollon sektorille. Tuotevalikoimista löytyy yli 6000 nimikettä. Tuoteryhmiä ovat metalliset lankamateriaalit ja kiinnikkeet, monenlaiset muovimateriaalit sekä instrumentit. Toimitettavien lähetysten koot vaihtelevat kirjetoimituksista postipaketteihin. Tiimissä vastaanotetaan päivittäin useita tilauksia verkkokaupan lisäksi myös puhelimitse ja sähköpostilla. Sähköisten tilausten määrä on kasvanut merkittävästi ja logistiikka-assistenttina tehtäväsi on vastata lähtevien tilauksien keräilystä, pakkauksesta sekä lähetyksestä. Lisäksi vastaanotat saapuneita tilauksia sekä tarkistat, että ne täsmäävät ostotilauksen kanssa. Hyllytät saapuneet tuotteet yrityksen omaan varastoon ja huolehdit, että toimitiloissa sijaitsevassa myymälässä on myös tuotteita saatavilla. Tuoteosaamisen karttuessa sinulla on halutessasi mahdollisuus laajentaa työnkuvaa myös puhelimitse tapahtuvaan tilausten vastaanottamiseen ja asiakaspalveluun. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävä on vuoden mittainen määräaikaisuus. Sopivan henkilön löydyttyä keskustellaan mielellään myös työsuhteen jatkon mahdollisuuksista.

Yleistä:

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on huolellinen työskentelyote ja mahdollisesti jo aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin oppimishalu ja palveluhenkinen asenne. Vahva kiinnostuksesi toimialaa ja erikoistuotteita kohtaan mahdollistaa tuotetuntemuksen kehittymisen, jollei sitä jo entuudestaan ole. Arvostamme positiivista luonnetta ja tarkkaa työskentelytapaa, eikä ajoittaisesta stressinsietokyvystäkään ole haittaa. Sinulla on hyvä tietotekninen perusosaaminen ja Office365 -ohjelmat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Aiempi kokemus Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös joustavuutta työaikojen suhteen, hyvää fyysistä kuntoa ja tiimityöskentelytaitoja. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiin sekä tehtävään ja jatkuvan tiimin tuen tehtävässä menestymiseen. Toivomme, että kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden vastuualueen kehittämiseen osaamisen karttuessa
- kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
- kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
- positiivisen ja työntekijöistä välittävän yrityskulttuurin  
- kiinteän palkkauksen.

Odotamme sinulta:

- huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
- tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta
- hyviä IT-taitoja
- tilanteen vaatiessa joustavuutta työajoissa
- ajokorttia ja tarvittaessa oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.


Haku: Hae avointa tehtävää lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 12.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.