(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-assistentti
Halton Marine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme Halton Marine Oy:lle Lahden toimipisteeseen
Logistiikka-assistenttia
määräaikaiseen työsuhteeseen


Logistiikka-assistentin tehtävänä on kuljetusten järjestäminen ja lähetysdokumenttien tuottaminen vientitoimituksiin, sekä tilausten lähettämiseen liittyvä yleinen asiakaspalvelu. Tehtäviin kuuluvat myös esimerkiksi rahtihintojen laskenta, vientitilausten laskutus sekä rahtilaskujen tarkastus. Roolissasi teet tiivistä yhteistyötä niin Haltonin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa (mm. Haltonin eri toimipisteet, lähettämö ja kuljetusliikkeet). 


Odotamme sinulta koulutusta tai useamman vuoden kokemusta kansainvälisestä kaupasta ja erityisesti viennin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää luontevaa työskentelyä asiakasrajapinnassa. Toimintatavoiltasi olet järjestelmällinen ja tehokas, pystyt toimimaan loogisesti ja priorisoiden kiireenkin keskellä. 

Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja erinomaista suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Osaat käyttää sujuvasti MS Office ohjelmia. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja työskentelyä sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Olet joustava ja kunnioitat sekä noudatat vaadittuja aikatauluja.


Meillä saat mahdollisuuden moninaisiin työtehtäviin ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitämme kannustetaan kehittämään jatkuvasti toimintatapoja lean-periaatteiden mukaisesti. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, työssäjaksamisesta ja ammatillisesta koulutuksesta sekä tarjoamme henkilöstölle kattavat työsuhde-edut.
Kiinnostuitko tarjoamastamme mahdollisuudesta ja koet sopivasi kasvavaan joukkoomme? 


Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus ja arvioitu kesto vuoden 2020 loppuun.


Lisätietoja tehtävästä antaa Export & Sales Team Manager Susanna Ahonen, p. +358 40 777 8108.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse HR Country Manager Mia Könnilälle (mia.konnila@halton.com) viimeistään 19.1.2020.