(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-assistentti
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme Joensuuhun osa-aikaista

LOGISTIIKKA-ASSISTENTTIA

Logistiikka-assistentti on vastuussa monipuolisista logistiikan toimistotehtävistä, mm. lähetys-, laskutus-, tullaus- ja kuljetusasiakirjojen laadinnasta. Työn ydintä ovat erilaisten järjestelmien hallinta sekä asiakaspalvelu. Työskentelet lähettämössä tiiviissä yhteistyössä lähettämön henkilöstön sekä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa.

Logistiikka-assistenttinamme sinä olet ripeä otteissasi ja kannat vastuusi osana tiimiä. Tartut vaihteleviin tehtäviin aktiivisesti ja nautit siitä, että jokainen työpäivä on erilainen. Olet sujuvasanainen yhteistyökumppani, eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat suunnitella aikataulusi, sekä priorisoida työtehtäviä joustavasti tilanteiden mukaan. Teet työsi aina tarkasti, ja toimit erilaisissa tilanteissa loogisesti. Tehtävä edellyttää hyvää tietotekniikkaosaamista ja sujuvaa englannin sekä suomen kielen taitoa. Tuntemus Microsoft Dynamics AX – toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi. On hyvä, jos sinulla on jotakin aiempaa työkokemusta, ja haluat oppia uutta työssä.

Työt alkavat syyskuun aikana. Perehdytämme sinut tehtävään. Haemme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, joka voi työskennellä meillä esim. opintojen ohessa jopa useamman vuoden ajan.

Abloyn lähettämössä sinua odottaa huippu työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät! Työnantajana Abloy panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Työntekijöillämme on pitkiä työsuhteita, ja saatat löytää omankin urasi meiltä – ainakin saat arvokasta työkokemusta isossa yrityksessä toimimisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Kyllönen, p. 040 829 0366.

Täytä sähköinen hakemus 13.9.2019 mennessä. Hae heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!