(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-assistentti
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Haemme asiakkaallemme, Tammer Brands Oy:lle logistiikka-assistenttia. Hämeenlinnassa sijaitseva yli 30 000m2:n moderni logistiikkakeskus on vuonna 1954 perustettu, yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä.

Logistiikka-assistentin toimenkuva on monipuolinen ja sisältää erilaisia logistiikan tehtäviä sekä toimistossa että varaston puolella. Työtehtäviin kuuluu vahvasti asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostilla, vastaanoton tehtäviä sekä laadunvalvontaa.

Työ tapahtuu arkisin 8-16 välillä Hämeenlinnan moreenissa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa. Työssä arvostetaan joustavuutta työaikojen suhteen, mahdollisuus myös iltavuoroihin. Työ on alkuun sijaisuus, mutta sinulla on mahdollisuus pitkään ja vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa Toukokuun alussa.

Sinulla on ongelmanratkaisukykyä, sekä osaat toimia rajapinnassa asiakkaiden että asiakasliikkeiden kanssa. Olet huumorintajuinen ja tulet tiimissä hyvin toimeen.

Tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja, osaat tavallisimmat MS Office ohjelmat ja osallistut tietojärjestelmäkoulutuksiin. Kielitaito suomi ja sujuva englanti. Logistiikan tai kaupallisen alan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi.

Jos tunnistit näistä itsesi, hae heti, sillä paikka täytetään heti, oikean henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään toukokuun alussa. Hae paikkaa www.sihti.fi sivujen kautta!