(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-assistentti (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Strömberg Distribution Oy aloitti toimintansa vuonna 2011. Kuulumme osaksi ruotsalaista Strömberg Distribution Ab konsernia, joka on hetkellä yksi Ruotsin johtavista logistiikka- ja jakelualan konserneista. Strategiamme on työskennellä lähellä asiakkaitamme sekä tarjota hyvää palvelua ja varmoja kuljetuksia. Siksi olemme jakaneet toimintamme pienempiin yksikköihin. Tavoitteena on kasvaa markkinoiden kehityksen ja asiakkaiden tarpeiden mukana.

Etsimme nyt Strömberg Distribution Oy:lle logistiikka-assistenttia Helsingin toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat toukokuun 2018 alkupuolella.

Työn päätehtäviin kuuluvat asiakaspalvelutyö sekä monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden keräys, pakkaus ja lähetys sekä tilausten hoito. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat mm. raportointi sekä postitustehtävät. Työaika on arkipäivisin 7,5 h/pv, yhteensä 37,50 h/viikko, työhön perehdyttämisen aikana 1-2 ensimmäistä kuukautta työaika on 6 h/pv.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta asennetta, huolellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, myös ruotsin ja englannin kielellä tulee osata kommunikoida. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä ripeään työskentelyyn. Arvostamme alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme pitkäaikaisen, mielekkään ja itsenäisen työn luotettavassa yrityksessä. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja yritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Laitathan hakemukseen myös tiedon palkkatoiveestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.