(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-assistentti, Biolin Scientific, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Biolin Scientificille kokoaikaista logistiikka-assistenttia Espooseen. Mikäli sinulla on reipas asenne ja olet kerryttänyt jo hieman kokemusta logistiikka-alalta, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä roolissa toimit monipuolisten logistiikan tehtävien parissa. Näihin kuuluvat mm. rahtien tilaaminen, rahtikirjojen laatiminen, hyllytys ja tulevien tavaroiden kirjaaminen järjestelmään. Työsi tärkeimpänä työkaluna toimii kirjausjärjestelmä, minkä vuoksi toivomme sinulta hyvää tietotekniikkaosaamista. Etsimällämme logistiikan assistentilla on kyky priorisoida työtehtäviä tilanteiden mukaan, toimien samalla huolellisesti ja johdonmukaisesti.

Tarjoamme


* Rennot ja mukavat työkaverit
* Mielenkiintoisen ja kansainvälisen toimialan
* Mahdollisuuden kehittyä asiantuntijayhteisön parissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Rahtien tilaaminen tuotannosta tulevien ohjeiden mukaisesti
* Rahtikirjojen laatiminen
* Pakettien vastaanottaminen ja lähetyksestä vastaaminen
* Tulevien tavaroiden kirjaaminen järjestelmään
* Hyllytys

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta
* Hyvät Office-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi ruotsin kielen taidon ja kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Vuorovaikutustaitoinen
* Huolellinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 1.4.-31.8.2020
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Biolin Scientificin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Biolin Scientific on johtava pohjoismainen mittaus- ja tutkimuslaiteyritys, jonka juuret ovat Ruotsissa ja Suomessa. Asiakkainamme toimivat biotieteiden, energian, kemikaalien ja edistyneen materiaalikehityksen yritykset, sekä akateemiset ja valtion tutkimuslaitokset. Tarkkuuslaitteemme auttavat kehittämään parempia ratkaisuja energialle ja materiaaleille, sekä tekemään tutkimusta tieteen ja tekniikan rajoilla.