(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-asiantuntija
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haemme joukkoomme

 

LOGISTIIKKA-ASIANTUNTIJAA

 

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Haemme logistiikka-asiantuntijaa kuljetusten ohjaustehtäviin. Tehtävä muodostuu Kemin hankintapiirin puutoimitusten ohjauksesta. Logistiikka-asiantuntija on tiiviissä yhteistyössä kuljetusyrittäjien ja asiakaslaitosten sekä Metsä Forestin sisäisten toimintojen kanssa. Logistiikka-asiantuntijan tehtävän toimipaikka on Kemin tai Oulun palvelutoimistolla.

 

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

 

Miksi Metsä?

Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä.

Tulevaisuuden maailman on toimittava uusiutuvilla raaka-aineilla, ei fossiilisilla. Katso videolta, kuinka Älykäs metsä näyttää suuntaa.

 

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetuspäällikkö Marko Yläjärvi, puh. 0500 291 413.

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 10.11.2020 saakka. Menestystä hakuun!