(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-asiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

LOGISTIIKKA-ASIANTUNTIJAA
Tehtävänäsi on toimia L&T:n lähilogistiikan ja paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Tehtäviisi kuuluu toimialakohtaiset reittioptimoinnit ja liiketoimintayksiköiden tukeminen tuotannon tehokkuuden varmistamisessa. Lisäksi pääset näyttämään osaamisesi erilaisissa optimointi- ja kehitysprojekteissa.
Takataskussasi on ehkä jo tuore soveltuva ammattikorkeakoulutodistus (esim. logistiikkainsinööri tai tradenomi) tai olet juuri valmistumassa. Jos olet vielä lisäksi ehtinyt saamaan työkokemusta logistiikka- ja ympäristöpalvelualalta, niin olet ehkä hakemamme henkilö tehtävään. Sinulla on hyvä looginen päättelykyky ja hyvä ymmärrys erilaisten prosessien luomisesta. Työskentely tyylisi on joustava ja et hätkähdä kiireisiä tai kiperiäkään tilanteita. Jotta pärjäät tiimin ja liiketoiminnan kanssa, tarvitset hyviä viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi sekä kykyä tarttua toimeen jahkailun sijaan. Pidämme hyviä IT-taitoja ja ketterää työskentely tyyliä ehdottoman tärkeinä.
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 18.2. mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Pihlajamäki puh 040 536 7622.