(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-asiantuntija, laitehuoltopalvelut
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Kutsuvatko logistiikan ja laitehuoltopalveluiden mielenkiintoiset tehtävät nimeäsi? Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen organisointikykyisen logistiikka-asiantuntijan laitehuollon parissa työskentelevään asiantuntijatiimiin Espoon toimistollemme.

MISTÄ ON KYSE

Logistiikka-asiantuntijana työskentelet osana Enfon asiantuntijatiimiä ja varmistat omalta osaltasi laitehuoltopalveluidemme logistiikan kiemuroiden sujuvuuden. Tiimin työskentely-ympäristö on monimuotoinen sisältäen erilaisia järjestelmiä, fyysisiä laitteita sekä useita asiakkaita ja kumppaneita. Asiakkaidemme jatkuvat palvelusopimukset koostuvat pääosin erilaisista laitehuollon ja sulautettujen järjestelmien palveluista, kuten laiteohjelmistojen, laitteiden logistiikan, laitevaraston ja isojen huoltokokonaisuuksien ylläpito- ja hallintapalveluista.

Vastuullasi on huolehtia laitehuoltopalveluihimme liittyvästä varastonhallinnasta, varastonhallintajärjestelmien ylläpitämisestä, tavaroiden ja varaosien vastaanottamisesta ja lähettämisestä sekä (suhteellisen pienikokoisten) tavaroiden hyllyttämisestä. Aina tarpeen vaatiessa pääset käärimään hihasi ja auttamaan tiimiläisiäsi käytännön laitehuoltotyössä – huoltoasiantuntijamme opastavat sinut tarvittaessa alkuun. Työpäivissäsi korostuvat päivittäisen arjen pyörittämisen lisäksi yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa sekä logistiikkatoimintoihimme liittyvästä raportoinnista ja laskutuksesta huolehtiminen. Työskentelet toimistotyöaikojen mukaisesti Leppävaaran toimistollamme.

Pitkäaikaiset ja mahdollisimman hyvin hoidetut asiakassuhteet ovat ylpeytemme, asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla. Tiimin tärkein asiakkuus on yhteiskunnallisesti merkittävä tulevaisuuden kaupunkikehityksen näkökulmasta: kyseiset laitteet ja järjestelmät vaikuttavat päivittäin satojentuhansien ihmisten arjen sujuvuuteen.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Täytät logistiikka-asiantuntijan askelrikkaat saappaat parhaiten, mikäli olet itseohjautuva ja organisointikykyinen persoona sekä ymmärrät entuudestaan logistiikan lainalaisuuksia (työkokemuksen ja/tai opintojen kautta). Voit olla jo kokenut logistiikka-alan konkari tai uransa alkuvaiheessa oleva kehittymishaluinen luottopelaaja. Meille vaakakupissa painaa eniten asenteesi ja palo laitehuoltopalveluidemme logistiikan ja varaston arjen sujuvaa pyöritystä kohtaan. Arvostamme rohkeutta asioiden edistämiseen ja omien näkemysten esille tuomiseen.

Järjestelmäosaaminen (esim. toiminnanohjausjärjestelmät) katsotaan eduksesi. Tiimimme tekniset asiantuntijat kehittävät parhaillaan tarpeisiimme räätälöityä varastonhallintajärjestelmää, jota pääset hyödyntämään arjessasi.

Sinulla on tukenasi sydämellinen ja avulias tiimi, jonka kanssa päivittäiset onnistumisen hetket ovat osa arkeasi! Toivomme, että olisit sydämeltäsi tiimipelaaja, sillä yhteistyötä tekemällä pääsemme parhaimpaan lopputulokseen. Tiimissämme puhumme suomea, mutta ulkoisten kumppaneidemme kanssa kommunikoimista ajatellen toivomme, että tulisit toimeen myös konsernikielellämme englannilla.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, monipuolisen etupaketin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 28.2.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Anne Finne numerossa +358 40 505 9731 tai sähköpostitse anne.finne@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!