(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-asiantuntija, ABB Oy Solar
ABB Oy Solar

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme ABB Oy Solarille logistiikka-asiantuntijaa Pitäjänmäelle Helsinkiin. Tehtävä on aluksi määräaikainen ja kestoltaan noin 12 kuukautta, jonka jälkeen tehtävän jatkuminen on hyvinkin todennäköistä.

ABB:n aurinkosähköinvertterit ovat tällä hetkellä osa ABB:n sähköistysliiketoimintaa. Heinäkuussa 2019 ABB ja Fimer S.p.A tiedottivat Fimerin ostaneen ABB:n aurinkosähköinvertteriliiketoiminnan. Niin työntekijöiden kuin myös asiakkaiden siirtyminen tulee tapahtumaan jouhevasti ja siirtymän on tarkoitus olla valmis Q1/2020 loppupuolella. Tähän muutokseen liittyen haemmekin nyt logistiikka-asiantuntijaa vastaamaan muutoksen sisältämistä logistiikkaan liittyvistä elementeistä.

Tehtävässä tulet vastaamaan laaja-alaisesti ABB Solarin Suomessa sijaitsevan tuotekehitysyksikön logistiikan hallinnoinnista sekä muutostilanteen läpiviennistä. Ensisijainen tehtäväsi on vastata päivittäisestä logistiikasta hoitamalla mm. protokappaleiden hankintaa, huolintaa sekä kuljetusjärjestelyitä. Vastaat myös ostotilausten käynnistämisestä, testaukseen tulevien tuotteiden vastaanotosta sekä tuotekehityksen tarvitsemien materiaalien ja komponenttien varastosaldoista. Olet myös aktiivisesti mukana yksikön logistiikan kehittämisestä ja parhaiden toimintatapojen implementoinnista.

Toivomme sinulta

  • Korkeakoulututkintoa (esim. logistiikka tai kaupallinen ala)

  • Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

  • Kykyä toimia muutostilanteessa ja tehdä päätöksiä

  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja

  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

  • B-ajokorttia, sillä tehtävä pitää sisällään jonkin verran liikkumista (et tarvitse omaa autoa).

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen ja vastuullisen mahdollisuuden olla mukana muutostilanteessa, jossa pääset vaikuttamaan logistiikan toteutukseen ja sen kehittämiseen. ABB Solarin työyhteisö on asiantunteva, mutta samalla huumorintajuinen ja rento. Saat tehtävään myös hyvän perehdytyksen sekä tietenkin muun tiimin ja organisaation jatkuvan tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Barona Engineeringin Lassi Jyrinsalolta (puh. 040 762 8992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 14-15.