(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-analyytikko, kesätyö
VR Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme logistiikka-analyytikkoa kehittämään VR Transpointin maantielogistiikan raportointia organisaation toiminnanohjauksen ja päätöksenteon tueksi.

Logistiikka-analyytikkona tehtäviisi kuuluu:

  • Rullaavan raportoinnin rakentaminen maantielogistiikan organisaation käyttöön 
  • Numeropohjaiset analyysien tuottaminen erikseen määritettävien kehitysprojektien tueksi
  • Analyysiraporttien ja automatisoitujen hakujen tuottaminen olemassa oleviin tietokantoihin pohjaten
  • Tunnistaa tiedon keräämisen ja käsittelyyn liittyviä kehityskohteita faktapohjaisen päätöksenteon kehittämiseksi organisaatiossa, sekä tuki tähän liittyvissä kehitysprojekteissa

Olet esim. teknisen tai kaupallisen alan loppuvaiheen yliopisto- tai AMK-opiskelija. Osaat hyvin perusanalyysityökalujen käytön (Excel, plussana tietokannat) sekä tulosten luomisen raporteiksi ja esityksiksi (PowerBI, PowerPoint). Logistiikan tuntemus opintojen tai jo kertyneen työkokemuksen kautta on etu, samoin kuin tuntemus jostakin toiminnanohjausjärjestelmästä.

Oivallat asioita nopeasti, olet määrätietoinen, kyseenalaistava, itseohjautuva ja toimit sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa. Numerot ja tietojärjestelmät ovat mukavuusalueellasi, ja ymmärrät osien lisäksi hyvin kokonaisuuksia. Ilmaisutapasi on selkeä. Haluat onnistua ja saada asiat valmiiksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavan työpaikan Suomen johtavassa logistiikkatalossa, mahdollisuuden rakentaa merkittävää hyötyä liiketoiminnalle, sekä luoda syvällisen näkemyksen logistiikan ja organisaation keskeisiin prosesseihin. 

Erikseen sovittaessa mahdollisuus osa-aikatyöhön myös kesäkauden ulkopuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Henna Luostarinen, maanantaisin ja perjantaisin puhelimitse 040 8634 352 tai sähköpostitse henna.luostarinen@vrtranspoint.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.