Logistiikka-alan tuntiopettaja / TREDU
Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Hervanta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme logistiikka-alan tuntiopettajaa vakituiseen virkaan 1.1.2022 alkaen. Pääasiallinen toimipiste työsuhteen alussa on Hervannan kampus, Hepolamminkatu 10, Tampere.

Logistiikka-alan tuntiopettajan opetettavat aineet ovat pääsääntöisesti C-, CE- ja D-ajokorttiluokkien ja ammatillisten aineiden teoria- ja ajo-opetus perus- ja ammattitutkintoon valmistavissa koulutuksissa sekä ammattipätevyyden jatkokoulutuksissa. Lisäksi tuntiopettajan tehtäviin kuuluu tutkintotilaisuuksien arviointi. Digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen ja hyödyntäminen opetuksessa kuuluvat keskeisesti työnkuvaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoiseksi katsotaan myös tehtävään soveltuva liikenneopettajan erikoisammattitutkinto ja vankka työkokemus kuljettajana toimimisesta C-, CE- ja/tai D-ajokorttiluokissa.

Eduksi katsotaan asiantuntijuus logistiikka-alan digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämisessä sekä VR/AR-lasitekniikan, 360/3D-kuvauksen ja simulaattoriopetuksen hallitseminen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Matti Heikkilä, puh. 040 806 2371. Sähköposti muotoa etunimi.s.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Matti Heikkilä, puh. 040 806 2371. Sähköposti muotoa etunimi.s.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522424
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere