(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-alan toimistotyöntekijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Asiakasyrityksemme Postnord Oy on merkittävänä osana kansainvälistä logistiikka-alan konsernia, joka on toiminut Suomessa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrityksen lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat viestintä- ja logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. He työllistävät tätä nykyä miltei 200 työntekijää Suomessa, liikevaihtoennuste kuluvalle vuodelle on yli 100M€. Konserni työllistää kansainvälisesti kymmeniä tuhansia henkilöitä, palvellen asiakkaitaan myös useamman tuhannen palvelupisteensä voimin.

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen 

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työtehtävän määräaikaisuus perustuu projektityöhön ja arvioitu kesto on vuoden 2018 elokuun loppuun saakka.

Työtehtävässä toimitaan asiakasyrityksemme Ansatie 6:ssa sijaitsevassa toimipisteessä. Toimistotyöntekijän tehtävät pitävät sisällään laskujen käsittelyä, tilitystehtäviä, tilastointia sekä tilausten tarkistamista ja tallentamista sekä näiden mahdollisia korjaustehtäviä. Työtehtävän tarkka sisältö saattaa kehittyä Postnord Oy:n uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myötä. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää perustason tietoteknisiä taitoja, analyyttisyyttä sekä numerotarkkuutta. Edellytämme hakijalta sujuvaa englannin kielen taitoa sekä mielellään aikaisempaa kokemusta logistiikka alan toimistotyötehtävistä. Hakemamme henkilö on rutiineja pelkäämätön työntekijä, jolla on kuitenkin kyky työskennellä muuttuvassa työympäristössä, myös kiireen keskellä. 

Työtehtävän työajat sijoittuvat arkipäiville klo 06:00-22:00 välille. 

Hakijoilta odotamme:
-kokemusta toimistotyötehtävistä
-aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta
-kykyä työskennellä usean tehtävän kanssa saman aikaisesti

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-kokemuksen taloushallinnon työtehtävistä

Töihin valituille tarjoamme:
-määräaikaisen työsuhteen 31.8.2018 saakka
-kattavan perehdytyksen tehtävään

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior Henkilöstökonsultti
kim.oljemark@wippiiwork.com 
045-209 1055