(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka-alan osaajia
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Haemme Turun telakalle

TOIMIHENKILÖITÄ LOGISTIIKAN OPERATIIVISIIN TAI ESIMIESTEHTÄVIIN vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
• Meyer Turku Oy:n tuotantovolyymi tulee kasvamaa lähivuosina voimakkaasti. Logistiikalla on merkittävä rooli tämän kasvun mahdollistajana ja tehokkaan ja laadukkaan toiminnan edellytyksenä. Haemme nyt sisäiseen logistiikkaan henkilöitä erilaisiin rooleihin tämän kasvun ja tulevien muutosten suunnitteluun ja toteuttamiseen.
• Toimenkuva tulee muodostumaan pääosin varustelutuotannon materiaalilogistiikkaan liittyvistä tehtävistä (saapuvan tavaran ohjaus ja vastaanotto, varastointi, keräily ja toimitukset tuotantoon, kuljetusten koordinointi jne.). Tarkempi tehtävänkuvaus muodostetaan valittavan henkilön kykyjen ja ominaisuuksien pohjalta. Kykyjen ja näyttöjen mukaisesti myös eteneminen esimiestehtäviin on mahdollista.
• Toimenkuvasta riippuen sidosryhmät ja yhteistyökumppanit muodostuvat esim. materiaalitoimittajista, huolinta- ja kuljetusliikkeistä, varastoinnin palveluntarjoajista, laivaprojektin suunnittelijoista, tuotantotiimeistä sekä tuotannon alihankkijoista ja kokonaistoimittajista.

Edellytykset

• Vähintään muutaman vuoden kokemus logistiikasta, materiaaliprosessin ohjauksesta ja/tai hankinnasta
• Tehtävään soveltuva koulutus logistiikan tai hankinnan alalta
• Tehtävässä menestymisessä auttaa järjestelmällinen työskentelytapa. Lähin työyhteisö on tiivis, mutta yhteistyökumppaniverkosto on laaja ja monipuolinen, joten hyvät kommunikointivalmiudet ja sosiaaliset taidot ovat tarpeen
• Kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito
• IT-osaaminen: toimisto-ohjelmien sujuva käyttö

Suunnitteluohjelmien (esim. Autocad) käyttötaito ja kokemus ostotoiminasta sekä toiminnanohjausjärjestelmistä (erityisesti SAP) ja niiden käyttöönotosta luetaan eduksi.

Tarjoamme

Monipuoliset valittavan henkilön mukaan muodostuvat tehtävät laivanrakennuksen avainroolissa materiaaliprosessin ja logistiikan ohjaamisessa ja toteutuksessa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan määrittelemään tulevaisuuden toimintatapoja ja prosesseja jo alusta alkaen ja seuraavissa vaiheissa toteuttamaan suunnitellut muutokset sekä hyödyntämään niitä käytännössä.
Osaamisen ja näyttöjen perusteella on myös hyvät mahdollisuudet edetä uusiin yhä haastavampiin tehtäviin joko logistiikan tai muiden laivanrakennuksen toimintojen puitteissa.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa
• Varastointi ja materiaaliprosessi: osastopäällikkö Samuli Kahala, p. 040-594 6186
• Sisäiset kuljetukset ja nostot: osastopäällikkö Marko Linke, p. 040-826 1647