Logistiikka-alan avoimet työpaikat
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

Logistiikkatyöntekijöitä Uudenmaan alueelle

Haemme nyt LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin eri asiakaskohteisiin Keravalle, Tuusulaan sekä Sipooseen

Työskentelet varastoympäristössä ja tehtäväsi saattavat pitää sisällään esimerkiksi tuotteiden ääni- tai manuaalikeräystä, pakkausta, hyllyttämistä sekä tavaran vastaanottoa. Työssäsi saatat päästä käyttämään erilaisia laitteita ja keräyskoneita. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Keravan, Tuusulan ja Sipoon alueita. Logistiikkakohteissa työ on useimmiten kaksi tai kolmivuorotyötä. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia työsuhteita esimerkiksi vuoden loppuun saakka.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, sillä me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on oma-aloitteinen työotteesi sekä motivaatio ja into uuden oppimista kohtaan. Aiempi kokemus toki vaikuttaa siihen, millaisiin logistiikkatehtäviin työllistyt. Osassa työkohteistamme oma auto on melkein välttämätön huonojen julkisten kulkuyhteyksien takia. Meillä on myös paikkoja työuraansa aloitteleville työntekijöille sekä jo kokemusta kartuttaneille ammattilaisille. Logistiikka kohteissamme edellytämme kuitenkin työntekijältä vähintään 18 vuoden ikää.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen ja mahdolliset suorite-/olosuhdelisät, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Tässä työtehtävässä saat myös kerättyä arvokasta työkokemusta tulevaisuuden työuraa ajatellen.

Oletko etsimämme timantti? Kerro työhakemuksessasi millaisissa työtehtävissä haluaisit työskennellä. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja koronatilanteesta johtuen haastattelut hoidetaan etäyhteyden avulla. Kerro työhakemuksessa milloin olet käytettävissä ja millaiset työajat sopivat juuri sinulle. Jätä rohkeasti hakemus, tässä voi olla sinun tilaisuutesi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503637
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Uusimaa