(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan yhteyshenkilö! (Vantaa)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Toimenkuva
Etsimme lääkealan asiakasyrityksellemme logistiikan yhteyshenkilöä kliinisiin lääketutkimuspalveluihin Vantaalle!

Logistiikan yhteyshenkilön työhön kuuluu kliinisten tutkimuslääkkeiden logistiikkaa koskevat monipuoliset varasto- ja toimistotyötehtävät sekä yhteydenpito asiakkaiden kanssa puhelimitse ja sähköpostitse. Saapuvien lähetysten tarkastaminen vaatii tekijältään erityistä tarkkuutta ja malttia mahdollisesta kiireestä huolimatta. Lähetysten vastaanoton, tarkastamisen ja dokumentoinnin lisäksi työhön kuuluu tuotteiden pakkaamista. Työtä tehdään varastoympäristössä.
Odotamme sinulta
Työ on todella vaihtelevaa ja sopii itsenäisen työskentelyotteen ja "työtä pelkäämättömän" asenteen omaavalle henkilölle. Työssä tarvitaan sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, koska suurin osa asiakkaista ja luettavista tutkimussopimuksista ovat englanninkielisiä. Työn omaksumista helpottaa alan koulutus (esimerkiksi lääketeknikko) tai kokemus tukkukaupasta tai valmistavan lääketeollisuuden puolelta. Eniten arvostamme hyvää asennetta ja halua oppia uutta.
Muut tiedot
Työtehtävä on kokoaikainen päivätyö ja kestää arviolta helmikuun 2019 loppuun. Työn aloitus on mahdollisimman pain ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Länsi-Vantaalle. Palkkaus Kaupan TES.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Logistiikan yhteyshenkilö! (Vantaa)!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
8-9 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.06.2018 mennessä.