(Poistunut julkaisusta)

Logistiikan työnjohtaja
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Logistiikan työnjohtajia

Miltä tulevaisuuden logistiikkaratkaisut näyttävät vuonna 2025? Entä vuonna 2030? Haluaisitko sinä rakentaa kanssamme tulevaisuuden logistiikkaa ja ylivoimaista asiakaskokemusta? Siihen on nyt tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä etsimme riveihimme kahta motivoitunutta ja kehityshenkistä logistiikan työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Me olemme Kaukokiito – valtakunnan suurin yksityinen kuljetusjärjestelmä ja 2000 logistiikan ammattilaisen muodostama yhteisö, jota yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot ja yrittäjyydestä kumpuava yrityskulttuuri.

Monipuolisessa tehtävässä toimit logistiikkatyöntekijöiden lähiesimiehenä perehdyttäen ja ohjaten heitä päivittäisessä työsuorituksessa kehityshenkisellä työotteella. Vastaat logistiikan resurssisuunnittelusta ja tuotannon ohjauksesta asetettujen laatu- ja tehokkuustavoitteiden mukaisesti ja osallistut myös itse suorittavaan logistiikkatyöhön. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tiiviisti myös työturvallisuusperehdyttäminen ja työturvallisuuden kokonaisuuden johtaminen oman toimipisteesi osalta. Osallistut myös tiimisi kanssa logistiikkaprosessien jatkuvaan kehittämiseen ja toimit asiakkaidemme operatiivisena yhteyshenkilönä.

Työnjohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • kehityshenkistä ja kommunikoivaa työskentelyotetta sekä erinomaista asiakaspalveluasennetta
  • logistiikka-alan monipuolista tuntemusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista esimiestehtävistä
  • kokemusta kustannustehokkaasta resurssisuunnittelusta ja alan työehtosopimusten tuntemusta
  • joustavuutta ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • työturvallisuusprosessien tuntemusta
  • MS Office työkalujen hallintaa ja kokemusta varastonhallintajärjestelmien parissa työskentelystä
  • kykyä tuottaa ja tulkita tietoa johtamisen työkaluna päivittäisessä arjessa

Eduksi katsotaan tehtävää tukeva koulutustausta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän, jossa saat tilaa kehittää ja kehittyä. Ympärilläsi on kannustava, osaava ja asiakaskeskeinen porukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena yrityksenä mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen sekä näköalapaikan nopeasti kehittyvässä, kasvollisessa ja valtakunnallisessa kuljetusketjussa.

Oletko sinä uusi kaukokiitolainen? Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 20.11.2019 mennessä osoitteessa:

https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/55/apply

Pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävät heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Development Manager, Mikko Niininen

12.11 klo 13-15 ja 18.11 klo 13-15, p. 010 5103016